Davina Michelle boeken

Állergrootste hits Beste Zangers

Beste Zangers is een programma op de NPO dat al sinds 2009 op de buis is. Op moment van schrijven zitten we inmiddels in het 15de seizoen van dit programma. Het programma heeft al veel mooie locaties aangedaan voor de productie: Ibiza, Zuid-Frankrijk, daarna tóch weer Ibiza om zelfs één seizoen in Limburg neer te dalen en het laatste seizoen vindt plaats in Sevilla. Ook hebben verschillende presentatoren dit mogen presenteren. De allereerste editie werd gepresenteerd door Edsillia Rombley, daarna 2 seizoenen Victor Reinier om het stokje in 2012 over te dragen aan Jan Smit. In 2020 één seizoen Nick & Simon waarna de presentatie weer terugging naar Jan Smit.

Allergrootste Hits

Zoals gezegd draait dit nu 15 seizoen maar wat zijn nou de allergrootste hits geweest van dit programma? Wij hebben gekeken naar het aantal weken én de notering van de plaat in de top 40. Op basis van deze gegevens hebben wij een top 8 samengesteld. Hieronder vind je van elke plaat de daadwerkelijke video van het optreden tijdens het programma.

Nummer 8; Jaap Reesema – Grijs

Grijs is een cover van Nielson, die het nummer in 2020 had geschreven naar aanleiding van het overlijden van zijn neef en beste vriend Nathan. Tijdens de uitzending werd met name Blanks geraakt door het nummer, omdat het hem deed terugdenken aan het gevoel dat hij had, nadat hij enkele jaren geleden zijn goede vriend Joost verloor. Jaap Reesema bracht dit nummer geweldig ten gehore en verdiend een plekje op nummer 8 in deze lijst.

Nummer 7; Suzan & Freek – Papa

Suzan & freek zongen het nummer “Papa” in de aflevering van Stef Bos in 2020.  Op de dag van de uitzending, 1 oktober 2020, was het precies 21 jaar geleden dat zijn vader overleed en hij heeft het nummer sindsdien niet meer kunnen luisteren. Stef Bos schreef het lied zo’n dertig jaar geleden voor zijn eigen vader Bert Bos, die destijds aan kanker leed. Hij wist de ziekte gelukkig te overwinnen en overleed pas in 2014 op 91-jarige leeftijd. Dit seizoen was het best bekeken seizoen uit de geschieden van Beste Zangers. Dit is waarschijnlijk ook wel de rede dat we twee nummers uit deze editie terug vinden in de top 8 aller tijden.

Nummer 6; DO – Hij Gelooft In Mij

Do zong het nummer Hij Geloof In mij in 2011. De was aflevering van Wolter Kroes. Do zong in die aflevering het nummer Zij Gelooft In Mij. Dat is natuurlijk een nummer van André Hazes, maar Wolter Kroes selecteerde het nummer voor de aflevering, omdat hij het zo ontzettend mooi vond. Uiteindelijk stond dit nummer op de 16de plaats in de top 40.  Anita Meyer was uiteindelijk de winnaar van deze editie.

Nummer 5; Tino Martin – Zij Weet Het

Tino Martin zong in 2018 het nummer “Zij Weet Het, dit was in de aflevering van Glen Faria. Glens oorspronkelijke versie komt uit 2015, maar de single wist destijds geen hit of tip te worden. In de uitvoering van Tino Martin gebeurde dat wel, ook al was dat pas acht maanden na de uitzending. De winnaars van deze editie zouden uiteindelijk Lee Towers en Trijntje Oosterhuis worden.

Nummer 4; Glennis Grace – Afscheid

Ook al een tijd geleden, in 2011, zong Glennis Grace het nummer “Afscheid” in het programma. Deze aflevering zong iedereen nummers van Xander de Buisonjé. Door het nummer Afscheid van Volumia! werden we er allemaal weer even aan herinnerd hoe goed en overtuigend Glennis eigenlijk kon zingen. Drie weken na de uitzending kwam haar uitvoering op nummer 3 binnen in de Top 40 en wist uiteindelijk als hoogste notering zelfs nog een plaatsje te stijgen. Daarmee kwam Glennis Grace hoger dan de vierde plaats van de oorspronkelijk versie van Volumia! uit 1998. Het nummer van Do op nummer 6 in deze lijst kwam uit dezelfde aflevering.

Nummer 3; Emma Heesters en Rolf Sanchez – PA OLVIDARTE

In 2019 tijdens de 12de editie van Beste Zangers zongen Emma Heesters en Rolf Sanchez het nummer PA OLVIDARTE. Sinds de 10de editie wordt elke aflevering afgesloten met een duet. Emma koos uiteindelijk Rolf. In Nederland werd de tweetalige uitvoering van Emma en Rolf een groot succes, maar een nummer 1-hit zat er net niet in. De hoogste notering is uiteindelijk nummer 2. Desalniettemin natuurlijk een geweldige prestatie. Onder andere Brace  en Maan, deden deze editie ook mee aan Beste Zangers.

Nummer 2; Miss Montreal – Door De Wind

In 2020 zong Miss Montreal het nummer “Door De Wind”. In deze aflevering stond Stef Bos centraal. Door De Wind kwam een week later al binnen in de Top 40 groeide uit tot een dikke top 3-hit. Het werd zelfs de grootste hit uit de carrière van Miss Montreal. Ook in Vlaanderen werd dit nummer op gepikt. Het werd daar uiteindelijk geen top 10 hit maar het is wel het enige nummer ooit uit het programma Best Zangers dat een notering in deze lijst werd te bemachtigen.  Andere deelnemers aan deze editie waren Tabitha, Wulf en Diggy Dex.

Nummer 1; Davina Michelle – Duurt Te Lang

Tijdens de editie van 2018 wordt de allergrootste hit uit de geschiedenis van dit programma geboren. We hebben het natuurlijk over het nummer Duurt Te Lang van Davina Michelle. In de uitvoering van Glen Faria is het nummer nooit een hit geworden, maar in die van Davina Michelle wel. En wat voor één! Vanaf november 2018 stond het nummer maar liefst elf weken op de eerste plaats in de Top 40. Dit was uiteindelijk ook de échte grote door brak van Davina.

Beste Zangers artiesten boeken

Uiteraard zijn alle artiesten uit de bovenstaande top 8 te boeken bij Cas Events. Maar daar blijft het het niet bij. Álle overige artiesten die niet in deze lijst zijn opgenomen natuurlijk ook. Of we het nu hebben over Frans Duijts, Samantha Steenwijk of Charly Luske, geen probleem. Maar ook de winnaar van 2012 Berget Lewis. Of deelnemers OG3NE, Gerard Joling en Sharon Doorson.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijsindicatie voor Davina Michelle

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Alleen te boeken met band
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Akoestische set

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Davina Michelle. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Davina Michelle

Prijsindicatie voor Emma Heesters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emma Heesters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Emma Heesters

Prijsindicatie voor Rolf Sanchez

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rolf Sanchez. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Rolf Sanchez

Prijsindicatie voor Maan

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Maan. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Maan

Prijsindicatie voor Glennis Grace

Prijs: € 8.500
Duur: 30 minuten
Informatie: Tapeshow
Prijs: € 12.500
Duur: 1 x 50-55 minuten
Informatie: Met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Glennis Grace. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Glennis Grace

Prijsindicatie voor Suzan en Freek

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Suzan en Freek. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Suzan en Freek

Prijsindicatie voor Berget Lewis

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Berget Lewis. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Berget Lewis

Prijsindicatie voor Tino Martin

Prijs: € 12.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tino Martin. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Tino Martin

Prijsindicatie voor Miss Montreal

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Kleine setting. exclusief licht
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: met band. Excl. geluid, incl monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Miss Montreal. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Miss Montreal

Prijsindicatie voor Jaap Reesema

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jaap Reesema. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jaap Reesema

Prijsindicatie voor Jan Smit

Prijs: € 17.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 700 personen of monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band voor festivals

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jan Smit