Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer boeken

Buren van de Brandweer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer.

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

Total Loss Weekendmix

Tijdens oudejaarsdag 2021 maakten zij samen met Gekkenhuys, Feest DJ Ruud en Dr Rude & Ruthless een oudejaars knal mix. Onderaan deze pagina is deze héérlijke mixtape toegevoegd. Dat was knallend het jaar uit!  Vanaf 29:27 uur begint Buren van de Brandweer aan hun set!

Buren van de Brandweer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Buren van de Brandweer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Buren van de Brandweer te huren.

 

Wilt u Buren van de Brandweer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Buren van de Brandweer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Buren van de Brandweer boeken

Prijsindicatie voor Buren van de Brandweer

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Buren van de Brandweer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer // Slecht Gaan is ook Gaan! [Summer 2019]
Buren van de Brandweer - Overleven
Total Loss Weekendmix | Episode 27 - Oud & Nieuw Special met oa FeestDJRuud & Buren van de Brandweer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Buren van de Brandweer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Buren van de Brandweer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.