Events & advies

Wat kunnen wij voor uw evenement betekenen?

Door onze ervaring en contacten in de evenementenbranche kunnen wij voor u, tegen uitstekende tarieven, een gedeelte of het gehele evenement organiseren. Onder de subtitels: Bruiloften, bedrijfs-evenementen en openbare evenementen vindt u meer informatie over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Bent u op zoek naar maatwerk?

Heeft u een exclusief evenement? Moet alles tot in de puntjes worden geregeld? Wilt u zelf geen omkijken hebben naar de organisatie van het evenement en genieten van de avond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak, dan zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Privé evenementen

Cas Events is gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve privé evenementen. Of dat nou last-minute een artiest boeken is of een complete productie waarbij wij een privé locatie en/of externe locatie volledig moeten omtoveren in een bepaald thema, alles is mogelijk.  Door onze 15 jaar ervaring, connecties, 24 uur per dag bereikbaarheid voor opdrachtgevers zijn wij in staat om next-level events te organiseren afhankelijk van het budget en wensen.

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

Bruiloften

Cas Events biedt service op maat van hoogstaande kwaliteit. Of het nu gaat om de organisatie van uw volledige bruiloft, de receptie, het feest of alleen het entertainment. Wij denken graag met u mee om de mooiste dag van uw leven in goede banen te leiden. Omdat Cas Events ruime ervaring heeft met het organiseren van bruiloften weten wij als geen ander hoe stressvol het kan zijn om een volledige bruiloft te organiseren. Die stress nemen wij u graag uit handen!

Cas Events organiseert bruiloften op maat voor ieder budget en alle wensen. Klik hier voor enkele voorbeelden uit ons uitgebreide portfolio.

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

Bedrijfsevenementen

Uw gasten komen binnen en zijn onder de indruk van de prachtige locatie, de meeslepende muziek en de heerlijke hapjes en drankjes. En dit is nog maar het begin van uw succesvolle bedrijfsfeest. En u…? U geniet met volle teugen van uw evenement, samen met uw gasten! Cas Events zorgt dat uw gehele bedrijfsfeest volgens het draaiboek verloopt. Wij streven er naar om voor u een bedrijfsfeest te organiseren, dat nog tijden in het geheugen van u én uw gasten voortleeft.

Wij kunnen uw volledige bedrijfsfeest organiseren: van uitnodiging, locatie, catering, personeel, artiesten en entertainment, licht en geluid, de volledige aankleding, bloem- en groendecoratie tot aan de bedankjes. Uiteraard behoort een gedeelte van de organisatie ook tot de mogelijkheden!

Wij organiseren bedrijfsfeesten op maat voor ieder budget en alle wensen. Klik hier voor enkele opdrachtgevers uit ons uitgebreide portfolio.

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

Openbare evenementen

Overal in Nederland vinden jaarlijks terugkerende evenementen plaats, zoals Koningsdag en Oud & Nieuw, maar ook plaatsgebonden evenementen, zoals de Tilburgse kermis en de feesten rondom 3 oktober in Leiden. Voor horecabedrijven zijn deze dagen een uitgelezen kans om extra omzet te genereren. Cas-Events is gespecialiseerd in dit soort evenementen, en kan ervoor zorgen dat u optimaal kunt profiteren van deze dagen!

Wat kunnen wij onder andere voor u betekenen:

  • Organiseren van het gehele entertainment op één of meerdere dagen
  • Zorgdragen voor een podium inclusief licht en geluid op basis van het aantal mensen dat u verwacht
  • Hulp bij de promotie van uw evenement
  • Het inhuren en begeleiden van regionale, nationale of zelfs internationale artiesten op uw evenement!

Kortom: wilt u optimaal profiteren van de festiviteiten in uw plaats of regio en wilt u de concurrentie een stap voor zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Cas Events om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek