Wulf

Wulf boeken

Wulf boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Tegenwoordig zit de carrière van Wulf in een stroomversnelling, al was dat in 2012 wel anders. Hij deed mee aan The Voice Of Holland maar tijdens zijn auditie draaiden er geen enkele stoel om. In 2016 maakt hij samen met Lucas & Steve en Sam Feldt de plaat “Summer in you”, deze plaat belandde op de vierde plaats van de Nederlandse top 40 en werd dé zomerhit van 2016. Door dit enorme succes kreeg hij boekingen op festivals als: Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza. Op deze festivals presenteerde Wulf zich voor het eerst als solo-artiest met de single “Mind Made Up”. Na dit succes bracht in 2018 nog “All things under the sun” en “Watch me go” uit, deze laatste track werd als openingslied gebruikt bij het SBS6-programma House of Talent.

Wulf huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Wulf via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Wulf te huren.

 

Wilt u Wulf boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wulf. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wulf boeken

Prijsindicatie voor Wulf

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Akoestische set
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wulf, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wulf

All things under the sun
Mind Made Up (Official video)
Wulf & Miss Montreal - Scared Of Love (Official audio)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wulf opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wulf opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.