Ruth Jacott

Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ruth Jacott is een geweldige zangeres voor uw evenement of theatershow. U kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan. Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth Jacott bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. U kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt.

Eurovisie Songfestival

Ruth deed mee op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen. In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth Jacott op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt.

Zij heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday. U kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.
Boekingen Ruth Jacott

Theater

Daarnaast staat Ruth Jacott graag in het theater, iets wat haar Simply The Best voorstelling mooi laat zien. Ze gaf meer dan 70 verschillende voorstellingen, die altijd uitverkocht waren. U kunt Ruth Jacott boeken op het moment dat u een veelzijdige artiest zoekt.

Ruth Jacott huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Ruth Jacott via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Ruth Jacott te huren.

Wilt u Ruth Jacott boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ruth Jacott. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Ruth Jacott boeken Copyright Govert de Roos

Prijsindicatie voor Ruth Jacott

Prijs: € 5.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 300 personen of monitorset
Prijs: € 13.500
Duur: 2 x 50 minuten
Informatie: Met live band incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ruth Jacott, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ruth Jacott

Uit het oog niet uit mijn hart
Leun op mij
Ik kan echt niet zonder jou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ruth Jacott opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ruth Jacott opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.