PartyfrieX

PartyfrieX boeken

PartyfrieX boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Bart is een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld en Tom is een café eigenaar die zelf regelmatig de microfoon pakt in zijn eigen café. In 2013 besluiten zij om samen een carnavalsplaat uit te brengen en PartyfrieX is geboren. De allereerste single die zij uitbrengen is “Allemaal voor jou”

Het vervolg van PartyfrieX

Na hun succesvolle debuutalbum hebben zij de smaak te pakken en brengen nieuwe krakers uit zoals: “Elke keer hetzelfde”, “Ya Ya Yippie”, “Meter bier”, “90’s Medley”, “Turbonaise” en “Leef voor het weekend” uit. Hun carnavalssingle John (met zijn accordeon) komt op plek twee bij de Puur.NL Carnavalskraker. Het echte succes komt echter bij de single “Ik moet zuipen” welke zelfs door onze zuiderburen tot officieel WK-nummer wordt gekroond.

PartyfrieX heeft vooral bekendheid gegereneerd met:

• Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met Ik Moet Zuipen

• Party Award Populairste Opkomende Party artiest PartyFriex

• Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise

• Party Award Beste Partysingle voor Ik Moet Zuipen

• Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z’n Accordeon)

• Buma.NL Award Grootste Feesthit 2018 voor ‘Ik Moet Zuipen’.

• Album Partyfreak

• Samenwerking met Arjon Oostrom single Schele

• Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier, Elke Keer Hetzelfde en John (Met Z’n Accordeon), Maximaal, Ik Het Gezopen, Vreten, Vakantie, Naar De Klote, Ik Moet Zuipen, Oktoberfest, Partyfreak en Schele

PartyfrieX huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals PartyfrieX via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om PartyfrieX te huren.

 

Wilt u PartyfrieX boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over PartyfrieX. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

PartyfrieX boeken

Prijsindicatie voor PartyfrieX

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van PartyfrieX, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van PartyfrieX

90's medley
PartyfrieX Ft. Schorre Chef - Ik Moet Zuipen
Maximaal
PartyfrieX - Hey Meid
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van PartyfrieX opvragen. De prijs en beschikbaarheid van PartyfrieX opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.