De Coronas

De Coronas boeken

De Coronas boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Coronas zijn het perfecte recept om uw event naar een hoger niveau te tillen. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van De Coronas. In Nederland zijn De Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers…

…in een eigen decor en eigen heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, De Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van de Coronas is uniek.

Ieder optreden van De Coronas is uniek. Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, Karaoke en meedansen, allemaal geen probleem. Van Tino Martin tot Frans Bauer en van de jaren 90 naar La Fuente. Alles is mogelijk!

De Telefoon Machine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone!

Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

Coronas huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Coronas via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Coronas te huren.

Wilt u De Coronas boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Coronas. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Coronas boeken

Prijsindicatie voor De Coronas

Prijs: € 6.950
Duur: 3 x 60 minuten of 2 x 90 minuten
Informatie: Besloten feesten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Coronas, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Coronas

promo
Theater Trailer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Coronas opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Coronas opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.