Jaap Reesema

Jaap Reesema boeken

Jaap Reesema boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Nederlandse zanger Jaap Reesema is geboren op 28 oktober 1984 in Deventer. Samen met zijn vrouw Kim Kotter hebben ze drie zonen.

Voordat hij aan zijn muzikale carrière begon heeft hij rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. In 2013 heeft hij zijn mastertitel behaald.

Tot 2011 was Jaap Reesema de zanger van de Hermes House Band. Deze band was bekend onder de Rotterdamse studenten. Jaap Reesema is o.a. bekend geworden nadat hij mee heeft gedaan aan het programma Life4You van Carlo en Irene. Niet iedereen zal hem daarvan kennen, maar natuurlijk van het derde seizoen van X-Factor. Hier was hij de grote winnaar. Helaas hebben we daarna niet veel van hem vernomen. Hij begon zijn eigen restaurant, maakte hier en daar een aantal nummer, maar helaas hebben die het niet gehaald tot de top40.

Hermes House Band

In 2014 zong Jaap Reesema samen met Jill Helena de titelsong van de welbekende soapserie Goeden tijden, Slechte tijden. De titelsong was te horen tot 2018.

In 2018 was het nummer ‘Ellie’ bekend in Vlaanderen en stond hij samen met DJ Regi op nummer 1. Vanaf toen is het balletje sneller gaan rollen en kwam er in 2019 een nieuwe hit uit, ‘Summer Life’. Deze hit heeft het weer gehaald in de top 40 en werd zelfs DE zomerhit in Vlaanderen. Daar liet hij het niet bij en scoorde in 2020 weer een nieuwe zomerhit, ‘Kom wat dichterbij’. Deze hit stond 24 weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 50.

Jaap Reesema heeft in 2020 zijn eerste echte Nederlandse hit gescoord, samen met zangeres Pommelien Thijs. ‘Nu wij niet meer praten’ heeft op nummer 1 gestaan in de Nederlandse Top 40.

De nummers ‘Alles komt goed’ en ‘Voor je van me houdt’ zijn in 2021 uitgebracht en stonden een aantal weken in de top 40.

Beste Zangers

Halverwege juni 2022 gaat hij de samenwerking aan met de Belgische zangeres Lea Rue en brengen ze de single Code Rood uit. Tijdens de aflevering van Beste Zangers vertolkt hij het nummer Grijs wat geschreven is door Nielson. Hiermee weet hij veel mensen te raken en wordt in de hitlijsten enorm goed ontvangen. Mocht je hem nog niet gehoord hebben? Onderaan deze pagina kan je de video bekijken.

Jaap Reesema huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jaap Reesema via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jaap Reesema te huren.

Wilt u Jaap Reesema boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jaap Reesema. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jaap Reesema boeken

Prijsindicatie voor Jaap Reesema

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jaap Reesema, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jaap Reesema

Jaap Reesema - Grijs | Beste Zangers 2022
Jaap Reesema & Pommelien Thijs - Nu Wij Niet Meer Praten (Officiële Videoclip)
Jaap Reesema - Voor Je Van Me Houdt
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jaap Reesema opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jaap Reesema opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.