Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 nam Xander afscheid tijdens een memorabele, laatste show in de Heineken Music Hall.

Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singles verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. De meer recente single ‘De Wereld Redden’ bereikte de iTunes top 10 en zijn laatste tour-album ‘Xander in Concert’ werd bekroond met een gouden plaat. In 2014 en 2015 stond Xander op de bühne met zijn eigen interactieve theatershow ‘Xander Omarmt’ waarbij de vriendschap van de mensen in het publiek zijn belangrijkste inspiratiebron vormden.

Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator en TV-persoonlijkheid dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE! waarvan hij zeven jaar op rij de host was en zijn deelname aan Holland Zingt Hazes en televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Sinds kort vervult Xander ook de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven en als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse. Trouwen met Xander? Dat kan ook! Xander is namelijk ook trouwambtenaar!

Xander de Buisonjé huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Xander de Buisonjé via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Xander de Buisonjé te huren.

 

Wilt u Xander de Buisonjé boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Xander de Buisonjé. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Xander de Buisonjé boeken

Prijsindicatie voor Xander de Buisonjé

Prijs: € 8.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. vleugel en geluidsset of monitorset voor evenementen tot maximaal 2000 personen
Prijs: € 10.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band (besloten/openbaar), incl. vleugel en backline (excl. techniek)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Xander de Buisonjé, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Xander de Buisonjé

Dit is jouw dag
Xander de Buisonjé - Ik Hou Van Jou (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.