Davina Michelle

Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Davina Michelle werd op 12 november 1995 geboren in Rotterdam. Al op jonge leeftijd weet Davina dat zij niets liever wilt dan zangeres worden. Andere kinderen speelden op vierjarige leeftijd buiten maar Davina was haar grote idool Britney Spears aan het imiteren. Naarmate ze ouder werd en het vermogen had om gevoelens onder woorden te brengen via muziek deed haar de ware kracht van muziek realiseren.

Het begin van

Davina besloot de sprong te wagen en echt te gaan vaar haar muzikale carrière. Ze plaatste een aantal video’s op facebook en haar uiteindelijke productieteam “Sub-Bass Music Group” was zo onder de indruk dat zij haar uitnodigde voor een gesprek. Van daaruit hebben ze besloten een YouTube-kanaal te creëren rondom Davina zodat ze haar nieuwe muziek direct kon delen met haar enthousiaste volgers.

Definitieve doorbraak

Op 3 april 2017 komt haar eerste cover op het Youtube-kanaal met de belofte dat ze elke week een nieuwe cover uitbrengen. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds aan die belofte voldaan. Het Nederlandse publiek werd steeds enthousiaster en zelfs artiesten van wie zij een cover zong vroegen zich af dit optreden niet beter was dan hun eigen originele variant.  Davina begint steeds meer in Nederland op te treden maar haar droom blijft om in Amerika door te breken. In juni 2018 wordt zij In Amerika uitgenodigd voor een aantal optredens en ze greep haar kans. Haar combinatie van pop en soul in een smaakvolle, maar toch zwoele mix boeit menigeen.

In maart 2019 kwam Davina Michelle met de opvolger van Duurt te lang, getiteld Skyward. Ook dit werd een grote hit in Nederland en was goed voor een gouden plaat. In mei 2019 werkte ze samen met Marco Borsato en Armin van Buuren, waaruit Hoe het danst voortkwam. Dit nummer stond drie weken lang boven aan de Nederlandse Top 40 en leverde haar ook bekendheid op in Vlaanderen, waar het tien weken de Vlaamse Ultratop 50 aanvoerde. Hiermee was het nummer het langst op 1 genoteerde Nederlandstalige nummer van dat decennium in Vlaanderen.

Malieveld

Op 11 augustus 2019 stond Davina Michelle op het Malieveld in Den Haag in het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres P!nk, die onder de indruk was van Hoogendoorns vertolking van “What About Us”. Diezelfde maand bracht ze het nummer “Better Now” uit, wat een bescheiden hitje werd in Nederland.

Formule 1

In februari 2020 bracht ze het nummer Beat Me uit; dit nummer diende als het officiële nummer voor het Grand Prix Formule 1 die dat jaar gehouden zou worden in Nederland op het Circuit van Zandvoort, echter door de coronapandemie werd de Grand Prix geschrapt. Op 5 september 2021 zong ze alsnog het Wilhelmus voor Max Verstappen als winnaar van de Grand Prix Formule 1 van Nederland 2021.

Door de uitbraak van het nieuwe coronavirus trad Davina Michelle in maart 2020 vier keer op in een leeg Rotterdam Ahoy, met elke keer andere artiesten, onder wie Maan, Rolf Sanchez en Snelle.Samen met Snelle bracht ze er het nummer 17 miljoen mensen ten gehore, als eerbetoon aan alle mensen die helpen in de strijd tegen het virus. Na veel lovende reacties besloten ze het een aantal dagen later officieel uit te brengen als single. Ze behaalde er haar derde nummer 1-hit mee. Tevens is het met een duur van één minuut en 47 seconden de kortste nummer 1-hit ooit in de Top 40.

Sinds juni 2020 is Davina Michelle als jurylid te zien in het televisieprogramma We Want More van SBS6. In het voorjaar van 2021 verzorgde Davina Michelle samen met Woodie Smalls de titelsong voor de seizoenen van Big Brother vanaf 2021 (de gezamenlijke seizoenen van Nederland en België).

The Streamers

Davina Michelle was in maart en april 2021 onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers, die tijdens de coronapandemie gratis livestream-concerten geven. Op 18 mei 2021 trad ze als intervalact tussen de inzendingen en de uitslag op tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam met het nummer Sweet Water. Voor dit optreden met de naam ‘The Power of Water’ sprak actrice Thekla Reuten een introductie in en werden vele graphics en dansers gebruikt.

In 2022 was Michelle te zien in het Vlaamse tv-programma Liefde voor muziek waar ze onder andere Let the Music Play zong. Op 21 en 22 mei 2022 gaf Hoogendoorn twee shows in Ahoy onder de naam HYPER. Met de aankondiging van de concerten verscheen ook haar gelijknamige nieuwe single.

Davina Michelle huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Davina Michelle via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Davina Michelle te huren.

 

Wilt u Davina Michelle boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Davina Michelle. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Davina Michelle boeken

Prijsindicatie voor Davina Michelle

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Alleen te boeken met band
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Akoestische set

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Davina Michelle, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Davina Michelle

Davina Michelle - I Love Me More (Official Video)
Davina Michelle - Duurt te lang | Beste Zangers 2018
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Davina Michelle opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Davina Michelle opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.