Erick E

Erick E boeken

Erick E boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Erick Eerdhuizen, voor de meeste beter bekend als DJ Erick E, is niet meer weg te denken uit de house scene in Nederland. Erick E is met name bekend geworden door zijn grote hit samen met Olav Basoski, ‘Dont Turn Your Back On Me’! Later startte Erick E samen met deze Basoski een platenlabel genaamd ‘Work’, waar hij zich meer met het producen bezig ging houden.

Erick E vooral bekend door het concept ‘Housequake’ wat hij samen met DJ Roog doet, en het evenement ‘Sneakerz’ wat hij met niemand minder dan ‘Fedde Le Grand’ organiseert! Tegenwoordig heeft Erick E een nieuw label genaamd ‘Smaakstof’, en hier produceert hij heerlijke & dansbare techhouse. Één ding is zeker, Erick E zorgt voor vette beats waar je gegarandeerd op los gaat!

Erick E huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Erick E via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Erick E te huren.

 

Wilt u Erick E boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Erick E. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Erick E boeken

Prijsindicatie voor Erick E

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Erick E, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Erick E

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Erick E opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Erick E opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.