John de Bever

John de Bever boeken

John de Bever boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny ‘Als ik later eens trouw’ werd een regelrechte hit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren. John’s naam was gevestigd!

Voetbalcarrière John de Bever

Echter, op 16 jarige leeftijd koos John de Bever voor een voetbalcarrière. In 1997 is hij uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelde ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelde bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Daarna weet hij met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, een groot publiek te bereiken. Dankzij zijn gevoelige en unieke stemgeluid breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan.

Hits van John de Bever

De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.

De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever scoort een unieke hitprestatie (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30.

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. Zijn winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

In juni begint het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen in Frankrijk. John de Bever presenteert ‘Wij Zijn Nederland’. Een duet met Jan Smit, muzikaal omlijst door André Rieu en bijzonder verfraaid door Jack van Gelder! ‘Wij Zijn Nederland’ is een strijdlied. Een muzikaal cadeau voor onze Oranje Leeuwinnen.

Samenwerking met Corry Konings

In oktober 2022 brengt John samen met Corry Konings het nummer Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik uit. Eerder in 2022 bracht hij ook al samen met Corry het nummer Een Vriend Voor Het Leven uit. beide nummers kan je onderaan deze pagina beluisteren.

John de Bever huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals John de Bever via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om John de Bever te huren.

Wilt u John de Bever boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over John de Bever. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

John de Bever boeken

Prijsindicatie voor John de Bever

Prijs: € 4.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl . monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John de Bever, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van John de Bever

Corry Konings & John de Bever - Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik
John de Bever - Ik Ga Leven
John De Bever - Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
John de Bever - Hé John
Corry Konings & John de Bever - Een Vriend Voor Het Leven
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van John de Bever opvragen. De prijs en beschikbaarheid van John de Bever opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.