Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken

Wolter Kroes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wolter Kroes is geboren op eerste kerstdag 1968 in Wormerveer. Dat hij  een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.

Succes Wolter Kroes

In 1989 bracht Wolter Kroes zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

Na dit eerste grote succes had Wolter Kroes de smaak te pakken en bracht hij meer grote hits uit. In 2000 scoorde hij een grote hit met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en met ‘Sjalalala’ haalde hij in 2009 de top 10 van de Single Top 100. In 2008 scoorde Wolter Kroes zijn eerste nummer-1 hit met het nummer ‘Viva Hollandia’. Dit nummer bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 bereikte Wolter weer een nummer-1 positie in de Single Top 100 met het nummer ‘Ik ben je prooi’.

Jubileum

In het najaar van 2016 kwam zijn album ‘Formidabel’ uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje, namelijk met een Nederlandse tekst. In 2019 vierde Wolter de prachtige mijlpaal van 30 jaar in het vak met een uitverkocht concert in Carré en aanvullend een groots concert in AFAS Live. Ook bracht hij zijn nieuwste album ‘We gaan nog even door’ uit.

Wolter Kroes en John West

Op 11 februari 2022 is een langverwachte samen werking eindelijk een feit. Twee van de meest geboekte feestzangers van Nederland maken samen een plaat, en wat voor één… Wolter Kroes en John West brengen “Zeker Niet De Laatste” uit. Onderaan deze pagina kan je de videoclip van deze feesthit bekijken en beluisteren.

Boekingen Wolter Kroes

Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de Heineken Music Hall (AFAS Live). Ook was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

Wolter Kroes boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Wolter Kroes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wolter Kroes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wolter Kroes boeken

Prijsindicatie voor Wolter Kroes

Prijs: € 7.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wolter Kroes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wolter Kroes

John West & Wolter Kroes — Zeker Niet De Laatste (Officiële Video)
Via Hollandia ( EK 2008 )
Ik ben je prooi
Laat de zomer in je hart
Viva Hollandia
Breken van de lijn
Meer dan ooit
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wolter Kroes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wolter Kroes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.