Rolling Piano

Rolling Piano boeken

Rolling Piano boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Rolling Piano is al jaren het gezelligste live piano entertainment van Nederland! Een interactieve pianoshow waarbij jullie feest centraal staat. Vraag verzoeknummers aan, zing mee, dans mee en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van!

Gespecialiseerd en jaren lange ervaring in het verzorgen van live muziek op trouwfeesten en bedrijfsevenementen. Rolling Piano werkt uitsluitend met professionele beroepsmuzikanten. Het doel is om er samen met jullie gasten een onvergetelijk feest van te maken.

5 uur non stop!

Speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsevenementen hebben wij iets unieks: Live piano entertainment i.c.m. een LIVE DJ! Met deze combinatie halen jullie het beste van 2 werelden in huis. Een live band en DJ voor een avond die volledig ingevuld is met entertainment en dat alles door ons geregeld. In de pauzes van de pianoshow zal onze DJ het feest op gang houden en iedereen op de dansvloer genageld laten. Dé perfecte combinatie voor ieder feest! Niet voor niets al jaren onze meest geboekte show. O, en onze DJ krijgt ook graag jullie verzoeknummers door!

Hoe werkt het?

Met Rollingpiano bieden wij verschillende pianoshows in verschillende prijscategorieën. Van een enkele pianist voor een intiemere sfeer tot een 5-koppige feestband. Tevens is elke show te combineren met onze LIVE DJ, voor maar liefst 5 uur non stop muziek! Ideaal voor ieder trouwfeest en bedrijfsevenement.

KIES EEN BEZETTING

1,2,3,4 of 5 muzikanten en evt. een LIVE DJ.

STEL DE BAND SAMEN

Piano, saxofoon, gitaar, drums, percussie, zangeres, het kan allemaal! Met onze hulp stellen we een band samen die helemaal bij jullie past.

INVULLING FEEST

Op basis van jullie verhaal, vullen we samen de avond in zodat deze helemaal naar jullie wensen verloopt.

Rolling Piano huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rolling Piano via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rolling Piano te huren.

 

Wilt u Rolling Piano boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rolling Piano. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Rolling Piano

Rolling Piano Live Piano Entertainment
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rolling Piano opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rolling Piano opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.