John West

John West boeken

John West boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Hoe het begon

Jonh West is een echte  Nederlandstalige feestzanger en onderscheid zich door het volkse en het feestgehalte met stijl en klasse te brengen. De afgelopen 12 jaar heeft hij meerdere echte hits gemaakt. Het was niet zijn eerste single maar het begon allemaal echt met hits als “Jouw blik” en “Voel je dan niet”.

John West bij de Toppers

In 2012 had John de eer om een optreden te mogen verzorgen als gastartiest bij de Toppers in de Amsterdam Arena. Het waren een aantal uitverkochte edities, op deze manier maakte 200.000 feestzangers met John West.

Bloed Zweet & Tranen

In 2015 deed hij mij aan het SBS6-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Het was een lange weg maar John wist het tot de finale van dit programma te stoppen. Na dit succes ging hij werken aan zijn alweer 3de album. Dit album kwam in februari 2016 uit en bestond weer uit meerdere duetten met onder andere Lange Frans en Wolter Kroes. Ook staat er een terugblik op van zijn avontuur van het meedoen aan de talentenjacht.

Het vervolg

2017 was een succesvol jaar  voor John. Hij mocht maar liefst twee BUMA NL Awards in ontvangst nemen.  Ook won hij een gouden plaat voor de single “Lekkerding”. Een ander leuk gegeven dat jaar was dat hij met 3 singles (Wit Zwart, Jouw blik en Lekkerding) in de top 20 stond van meest gedraaide platen in de Nederlandse kroegen.

In datzelfde jaar kwam ook zijn album “Jij bent zo’n mooie vrouw” uit. Hij kreeg dit album uitgereikt van René Froger in een uitverkocht Poppodium 013. Ook op dit album staat weer een duet. John vindt het erg leuk om duetten te zingen, in dit geval is het een duet met Danny Froger.

In 2019 gaat John op theatertour langs verschillende theaters in Nederland. Hij zal begeleid worden door een 8-koppige band. Hij zal niet alleen zijn eigen hits spelen maar het publiek zal vermaakt worden met een heus muziekspektakel.

Samenwerkingen

Door je de jaren heeft heeft zoals bekend John platen opgenomen met Lange Frans en Wolter Kroes. In het jaar 2022 heeft hij zelfs meerdere tracks opgenomen. Zo kwam in februari het nummer “Zeker Niet De Laatste” met Wolter Kroes uit. Drie maanden later was het weer de beurt aan Lange Frans en brachten zij samen het nummer “Sexy Lady” uit.  In oktober van 2022 nam Outsiders een remix van zijn bekende plaat “Jouw Blik” op. En op moment van schrijven de meest bekende samenwerking, en dat was tevens ook de eerste keer van hen, met Bizzey. Zij brachten samen de heerlijke plaat “Kies Je Nog Voor Mij” uit. Al deze tracks zijn tevens onderaan deze pagina te bekijken en te beluisteren.

John West en Jan Smit

Het jaar 2023 beginnen John West en Jan Smit met een samenwerking. Samen brengen zij de plaat M’n Eigen Feest uit. Een heerlijke en gezellige plaat. De track is hieronder te bekijken en beluisteren.

John West boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

© Cas Events

Wilt u John West boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over John West. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

John West boeken

Prijsindicatie voor John West

Prijs: € 5.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John West, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van John West

John West - Vergeef Me (Het Liep Uit De Hand) - Officiële Videoclip
John West & Jan Smit - M'n Eigen Feest (Officiële Videoclip)
John West & Bizzey — Kies Je Nog Voor Mij (Officiële Videoclip )
John West & Lange Frans - Sexy Lady (Officiële Video)
Outsiders & John West - Jouw Blik (Outsiders Remix)
John West & Wolter Kroes — Zeker Niet De Laatste (Officiële Video)
Jouw blik
Voel je dan niet
Lekkerding
Wit Zwart
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van John West opvragen. De prijs en beschikbaarheid van John West opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.