Tabitha

Tabitha boeken

Tabitha boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Tabitha ken je van de hits als Hij is van Mij met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey welke wekenlang op 1 stond in de charts. Tabitha brak in 2017 door met het nummer Is Dit Over en bereikte maarliefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify. In 2019 haalde zij het immense aantal van 300 miljoen streams op Spotify en was zij de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest van dat jaar!

Samenwerkingen

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoorde Tabitha een dikke hit met Moment.

Stichting Mooi zoals je bent

Daarnaast richtte Tabitha haar stichting Mooi zoals je bent op waar in zij zich richt op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Paradiso

Tabitha stond in een uitverkochte Paradiso, op diverse festivals en gaat met haar live band op clubtour langs verschillende poppodia in Nederland. Daarnaast is Tabitha voor besloten evenementen te boeken met tape-optredens waarbij ze wordt ondersteund door een DJ. Informeer naar de mogelijkheden!

Beste Zangers

In het najaar van 2020 was Tabitha een van de deelnemers aan het tv-programma ‘Beste Zangers’.

Tabitha huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Tabitha  via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Tabitha  te huren.

Wilt u Tabitha boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tabitha. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Tabitha boeken

Prijsindicatie voor Tabitha

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. DJ, excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tabitha, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tabitha

Matt Simons & Tabitha - Ik Wist Het
Tabitha - Ik hou van mij | Beste Zangers 2020
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tabitha opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tabitha opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.