DJ Jean

DJ Jean boeken

DJ Jean boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

DJ Jean is een DJ die zijn sporen wel verdiend heeft in de Nederlandse DJ wereld.  DJ Jean heeft meerdere prijzen op zijn naam staan zoals de SENA award “Dit is een award voor de meest gedraaide Nederlandse club DJ op de Nederlandse radio”. en de SLAM FM Ouvre Award.

DJ Jean is nog steeds een graag geziene gast in Nederlandse house scene. DJ Jean mag daarom ook niet ontbreken op uw evenement.

90’s DJ’s boeken

DJ Jean is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit die 90’s die je kan boeken. Verwacht legends als Jody Bernal, Paul Elstak en Mental Theo.

DJ Jean huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals DJ Jean via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om DJ Jean te huren.

 

Wilt u DJ Jean boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Jean. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dj Jean boeken

Prijsindicatie voor DJ Jean

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Jean, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Jean

DJ Jean X HOUSUH IN DE PAUSUH XL (DJ-set) | SLAM!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Jean opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Jean opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.