Danny de Munk

Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse film geschiedenis. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. Hij nam een aantal lp’s op, waarvan nummers zoals onder andere Mijn stad eveneens in de hitparades belandde. Een grote omslag in de carrière van Danny kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. Danny speelde Marius dermate overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Hij schitterde inmiddels een groot aantal rollen in Nederlandse producties. Zijn laatste musical speelt hij afgelopen jaar als de volwassen Ciske de Rat in de gelijknamige musical. In het seizoen 2004/2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live!. Om zijn 25-jarig jubileum als artiest luister bij te zetten, trad hij 25 juni 2007 op in uitverkocht Ahoy! In datzelfde jaar had De Munk een real-life soap onder de naam Danny & Jenny de Munk. Ook dit was een doorslaand succes. Wekelijks keken er meer dan 1 miljoen mensen naar de Real life soap. Na meer dan 10 jaar bracht Danny de Munk in oktober 2008 weer een nieuw Nederlandstalig album uit met de titel ‘Hart en Ziel’. Zowel het album als de eerste single ‘Het levende bewijs’ bleek een doorslaand succes te zijn. Het album kwam in de eerste week binnen op de 6e plaats in de Album Top 100 en de single stond wekenlang in de Top 10 van de Single Top 100. Het is een echt levenslied album geworden met onder andere het vrolijke nummer ‘Bloemetje’ en het hartverscheurende duet met Dave Dekker ‘Laat ons niet alleen’. In april 2009 gaf De Munk twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en eind dat jaar werd het album ‘Hart en Ziel’ bekroond met de Gouden Status voor het verkoop van meer dan 25.000 exemplaren. Dit jaar bracht Danny de Munk op 5 maart een nieuw album uit genaamd ‘Dit is mijn leven’. Tevens gaf hij vrijdag 9 en zaterdag 10 april 2010 een aantal concerten in de Heineken Music Hall. Deze concerten stonden in het teken van het levenslied en dit bleek al 1 groot succes te zijn. Daarnaast zal hij samen met zijn gezin een nieuwe docu-soap krijgen bij de TROS op Nederland 1 genaamd ‘Danny & Jenny gaan verhuizen’.

Danny de Munk huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Danny de Munk via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Danny de Munk te huren.

 

Wilt u Danny de Munk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Danny de Munk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Danny de Munk boeken

Prijsindicatie voor Danny de Munk

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Verschillende tarieven voor verschillend aantal personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danny de Munk, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Danny de Munk

Het levende bewijs
Dit is mijn leven
Hart en ziel
Moeder (live)
Mijn zoon
Kontje
De beuk er in Oranje
Zij wacht nog steeds op mij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Danny de Munk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Danny de Munk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.