Frans Duijts

Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het Begin van Frans Duijts

Voordat Frans Duijts onder zijn eigen identiteit bekend werd, toerde hij jarenlang door Nederland als Andre Hazes imitator. Dit was meer een hobby want naast imitator werkte hij bij het familie sloopbedrijf. Hoewel hij het nadoen van Andre Hazes erg leuk vond was het toch altijd een droom om met eigen repertoire echt door te breken en de werkzaamheden in sloopbedrijf achter zich te laten.  Eind 2005 bracht Frans Duijts “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” uit. Het nummer (geschreven door Pierre Kartner, ook wel bekend als Vader Abraham) blijkt een start van een hele mooie carrière.

Definitieve doorbraak Frans Duijts

Na de mega hit beschreven in de vorige alinea verscheen Frans Duijts zijn eerste album “Denken dat je alles mag” en niet veel later “Zo ben ik mezelf”, het laatste album werd bekroond met platina. Frans was regionaal al doorgebroken maar vanaf dit moment werden zijn nummers ook opgepikt door de landelijke zenders. Vlak na het succes van zijn album had Frans ook zijn eerste nummer 1 single te pakken, “Morgen is pas morgen” geschreven door Nick Schilder (bekend van Nick & Simon) en Roel van Velzen heeft een tijd op nummer 1 gestaan.

In de jaren die volgden

Frans duijts is ondertussen niet meer weg te denken van de Nederlandse podia en hele bekende volkszanger geworden. Na meerdere albums en singles gemaakt te hebben kwam in 2015 zijn album “10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe” uit. De naam zegt het uiteraard al maar op dit album stonden zijn allergrootste hits en nummers uit het programma “De beste zangers van Nederland”. Na dit album heeft Frans Duijts nog de singles “Tijdloos” en “Wat is dan Liefde en “5 in de Klok” gemaakt.

Frans Duijts boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

© Cas Events

Wilt u Frans Duijts boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Frans Duijts. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Frans Duijts boeken

Prijsindicatie voor Frans Duijts

Prijs: € 8.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: tapeshow incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frans Duijts, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Frans Duijts

Donnie & Frans Duijts - Koffie Of Thee (Videoclip)
Donnie & Frans Duijts - Frans Duits (Officiële Video)
Lieveling
nee, niet zeggen hoe ik leven moet
Samen op het strand
't hoeft toch ook niet zonder jou
altijd te laat naar bed
Morgen is pas morgen
Laat Me Nooit Alleen
Duet Django - in ons café
Mr. Polska ft. Frans Duijts - Discodochter (prod. Boaz v/d Beatz)
5 in de klok
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Frans Duijts opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Frans Duijts opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.