Freddy Moreira

Freddy Moreira boeken

Freddy Moreira boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Maak kennis met Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast zijn heupstimulerende beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes.

De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds.

Tel daar zijn populaire mixtapes (met miljoenen plays) bij op en je kunt concluderen dat Freddy Moreira een geliefd artiest is.

Ook Freddy’s internationale status groeit steeds meer en hij tourt in Europa, Zuid-Amerika, het midden-oosten en de Caribische eilanden. Z’n tracks krijgen support van onder andere Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent, Hardwell en vele andere grote namen uit het wereldje.

Freddy Moreira gaat snel exploderen in de hele wereld!

Freddy Moreira huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Freddy Moreira via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Freddy Moreira te huren.

 

Wilt u Freddy Moreira boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Freddy Moreira. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Freddy Moreira boeken

Prijsindicatie voor Freddy Moreira

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Freddy Moreira, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Freddy Moreira

Freddy Moreira & Poke - Activeren (ft. Passion) [Official Video]
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Freddy Moreira opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Freddy Moreira opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.