Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wesly Bronkhorst (23-10-1982) was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid en gaf hij een uniek concert in een tot de laatste plek uitverkochte grote zaal. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn grote voorbeeld André Hazes die dit in 1982 ook deed.

In 2019 ging hij een stap verder en gaf de voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger in een uitverkochte Afas Live de show van het jaar. In een tot de laatste plek gevulde concertzaal heeft hij zijn publiek op een grootse manier verwend. De ruim 4000 fans werden door de hitzanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is.

Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij iedereen meegenomen op een muzikale reis langs al zijn hits en heeft hij gegeven waarvoor zij gekomen waren. Een avond om nooit te vergeten!

Wesly Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie je vaak terug in de zalen waar hij optreed. Zijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn. Dat houdt hem scherp, iedereen wil hij hetzelfde bieden. Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt en dat probeer hij te doen met zijn muziek’.

Wesly Bronkhorst huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Wesly Bronkhorst via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Wesly Bronkhorst te huren.

 

Wilt u Wesly Bronkhorst boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wesly Bronkhorst. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wesly Bronkhorst boeken

Prijsindicatie voor Wesly Bronkhorst

Prijs: € 5.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 6.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Gage 2025

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wesly Bronkhorst, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst - Hobbelen (Officiële Videoclip)
Wesly Bronkhorst - Amalia (Officiële Videoclip)
Wesly Bronkhorst - Beter Wordt Het Niet (Officiële Videoclip)
Wesly Bronkhorst - Trots Op Jou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wesly Bronkhorst opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wesly Bronkhorst opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.