Willem de Wijs

Willem de Wijs boeken

Willem de Wijs boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel…

Boek je Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar… dan voor de prijs van 1!

Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!

#BIJZIJNISMEEMAKEN

Biografie Willem de Wijs

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven!

Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 2x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland.

Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z’n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Willem de Wijs is in 2023 voor de vierde keer uitgeroepen tot populairste Party DJ!

Producties

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest!

Willem de Wijs huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Willem de Wijs via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Willem de Wijs te huren.

 

Wilt u Willem de Wijs boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Willem de Wijs. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Willem de Wijs boeken

Prijsindicatie voor Willem de Wijs

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid
Prijs: Op aanvraag
Duur: 5 uur
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Willem de Wijs, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Willem de Wijs

Willem de Wijs | Promo 2023
Willem de Wijs Liveset @ Waailand Live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Willem de Wijs opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Willem de Wijs opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.