Gerard Joling

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Gerard Joling, een geboren entertainer en showmaster, heeft een indrukwekkende carrière van meer dan 35 jaar, waarin hij vrijwel alles heeft gedaan en weinig uitdagingen onbenut heeft gelaten.

Zijn opkomst begon met opvallende rollen als fotomodel en danser, maar het was zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ van Henny Huisman die hem echt in de schijnwerpers plaatste. Hoewel hij derde werd, was het publiek het daar duidelijk niet mee eens. Kort na zijn deelname bracht hij de single ‘Love is in your Eyes’ uit, die al snel dubbel platina werd. Zijn opvolger, ‘Ticket to the Tropics’, bereikte direct de nummer 1-positie in de hitlijsten, waarmee hij definitief door zowel nationaal als internationaal publiek werd omarmd.

Op televisie is Gerard Joling vanaf het begin van zijn carrière een geliefde beroemdheid. Met programma’s als ‘Geer & Goor’ (met Gordon), ‘The Voice Senior’, ‘The Masked Singer’, ‘All Together Now’ en ‘I want your song’ behoort hij tot de bekendste en meest bekeken persoonlijkheden op televisie.

Een jaarlijks hoogtepunt is zijn deelname aan “Toppers in Concert” in de Johan Cruijff ArenA, samen met collega’s Rene Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Dit uitzonderlijk succesvolle meezing-festijn is al meer dan 15 jaar een van de grootste concertreeksen, waarbij het publiek zich vol enthousiasme laat meevoeren.

Gerard Joling huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gerard Joling via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gerard Joling te huren.

 

Wilt u Gerard Joling boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gerard Joling. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Gerard Joling boeken

Prijsindicatie voor Gerard Joling

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gerard Joling, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gerard Joling

Gerard Joling - Twee Motten (Officiële Videoclip)
Gerard Joling - Ga Je Met Me Mee (Officiële Videoclip)
Ik hou d'r zo van
Ik leef mijn droom
Engel van mijn hart
Het is nog niet voorbij
maar vanavond
Hou je morgen nog steeds van mij
Er hangt liefde in de lucht
Dan Voel Je Me Beter
Duet met Gerard Joling - Echte vrienden
Gerard Joling - Los Met Z'n Allen (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gerard Joling opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gerard Joling opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.