Glennis Grace

Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Glenda Hulite Elisabeth Batta, beter bekend als Glennis Grace, werd op 19 juni 1978 geboren in de Amsterdamse Jordaan. Op 16-jarige leeftijd werd zij bekend met de vertolking van haar grote idool Whitney Houston in de Soundmixshow van Henny Huisman, die zij met vlag en wimpel won. Met het nummer One moment in time pakte ze heel Nederland in en sleepte hiermee een platencontract in de wacht. Samen met dit label bracht zij het nummer I’m gonna be strong uit en behaalde daarmee een keurige dertiende plaats in de mega top 50.

In de jaren die volgden wilde de carrière van Glennis nog niet echt van de grond komen. De verschillende singles, albums en duetten met onder meer Gordon, Frans Bauer en René Froger brachten niet het gewenste resultaat.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Zij won met het nummer My impossible dream en mocht daardoor automatisch Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Helaas kwam Glennis niet door de voorronde en stopte dit avontuur daar.

Definitieve doorbraak

Op 9 september 2010 ontving Glennis uit handen van Buma Cultuur een Buma NL Award voor Beste Zangeres. Deze award ontving zij vanwege haar optreden in het programma Van Popster tot Operaster met het lied Habanera uit de opera Carmen. Mede door dit succes mocht Glennis in 2011 meedoen aan het derde seizoen van Beste Zangers van Nederland. De tweede uitzending in deze reeks zong Glennis Afscheid van Volumia en won daarmee deze aflevering. Deze plaat werd daarna uitgebracht en behaalde uiteindelijk zelfs goud.

Hierna ging het hard met de zangeres, met maar liefst vier awards voor Beste Zangeres van Nederland. Uitverkochte theatertours en een uitverkocht Ziggo Dome – dan mag je toch wel spreken van een definitieve doorbraak.

Op 18 mei 2018 bracht Glennis Grace na drie jaar eindelijk weer een nieuwe single uit, Walk on Water.

Glennis Grace huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Glennis Grace via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Glennis Grace te huren.

© Cas Events

Wilt u Glennis Grace boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Glennis Grace. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Glennis Grace

Prijs: € 8.500
Duur: 30 minuten
Informatie: Tapeshow
Prijs: € 12.500
Duur: 1 x 50-55 minuten
Informatie: Met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Glennis Grace, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Glennis Grace

Als je slaapt
Als je mij weer aankijkt
De zee(live)
Ik kan het niet alleen
Always
Afscheid
Wil je niet nog één nacht
Ik ben niet van jou
Walk on Water
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Glennis Grace opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Glennis Grace opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.