BENR

BENR boeken

BENR boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 16 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden.

Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Qmusic dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar gelukkig staat het optreden opnieuw ingepland op 10 en 11 juni 2022.

De eigen releases van BENR doen het goed! Met een herhaaldelijke notering op de playlist èn de TOP20 van 100%NL worden de frisse poptracks onwijs goed ontvangen door de luisteraars. De hoogste notering in de TOP20 was voor de hit ‘Statisch’ die op Spotify ook meer dan 1 miljoen keer gestreamed is.

BENR maakt in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van BENR, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 170.000 volgers.

Op 17 augustus is het nummer “Beetje gek” uitgekomen en wordt op dit moment enorm goed ontvangen op de diverse radio zenders. 100%NL had zelfs gevraagd om hem eerder te releasen omdat zij het nummer zo graag wilden draaien!

BENR huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals BENR via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om BENR te huren.

Wilt u BENR boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over BENR. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor BENR

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van BENR, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van BENR

BENR - Hart van Steen (Officiële Audio)
BENR - Hart van Steen (Officiële Audio)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van BENR opvragen. De prijs en beschikbaarheid van BENR opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.