Lawineboys

Lawineboys boeken

Lawineboys boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was meteen een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011, 2012 en 2013). In september van 2015 werd deze superhit in het Duits vertaald:”Sex mit Blondinen”.

Na deze topper volgden nog een aantal superplaten, “JOOST”, “ISABEL” , “DE BEL” en: “LEVEN, LACHEN, LOL” en in 2015 verscheen (in samenwerking met de populaire band Pater Moeskroen “Bertus”.

“Dan gaan we zuipen” was één van de grote carnavalshits van 2016.

In het najaar van 2016 verscheen “Marianne” en met het carnaval van 2017 verschijnt het feestelijke “Nog eentje dan”.

”Big Mama” was hun zomerhit van 2017.

Voor het carnaval van 2018 komen de heren met een super aanstekelijk nummer. “Gas d’r op” is de titel van deze onvervalste carnavalkraker. Een lekker uptempo nummer, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan!

Lawineboys huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lawineboys via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lawineboys te huren.

Wilt u Lawineboys boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lawineboys. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lawineboys boeken

Prijsindicatie voor Lawineboys

Prijs: € 3.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lawineboys, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lawineboys

Sex met die kale
Ik Ben Liever Vrijgezel
Als we gaan
Laat mij maar alleen
Joost
Je liegt dat je barst
De bel
Glas Omhoog (Voor Nederland)
Lawineboys - Leven, Lachen, Lol
Alle Remmen Los
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lawineboys opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lawineboys opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.