Ons werk

Naast het boeken van artiesten voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevenementen, jubilea, borrels of wat voor gelegenheid dan ook, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor hulp bij het organiseren van een compleet evenement of gedeelte hiervan. Hieronder vindt u een aantal recensies van producties die wij verzorgd hebben voor verschillende opdrachtgevers.

Betreft: 100-jarig bestaan TotalEnergies
Locatie: Studio 21 Hilversum

Voor TotalEnergies hebben wij hun 100-jarig bestaan mogen organiseren in Studio 21 te Hilversum. Deze locatie leent zicht uitstekend voor events als je écht uit wilt pakken, en dat hebben wij hier gedaan! Door de arena setting in de Studio inclusief de lange catwalk is deze locatie perfect voor veel entertainment en grote showbands. Bij de inloop in de foyer werden de gasten ontvangen door een lounge DJ en veel side entertainment als goochelaar, waarzegster, cartoonist en spinnerbooth. Tijdens het walking diner was een optreden van de 4 mannen van 24K, zij zijn geboren entertainers en lopen tussen de gasten tijdens de show. Ná het diner begon het feest in de studio met: Dames Draaien Door, Edwin Evers Band en DJ Jean. Geweldig om dit te mogen organiseren.

Zoals vanmorgen ook al via telefoon … nogmaals heel erg bedankt, het was een super avond!

Fijn Paasweekend toegewenst,

Danielle

Betreft: 3-Daagse Indiaas/Nederlandse bruiloft
Locatie: Bergschenhoek, Meijer aan Zee en Langoed Duin en Kruidberg

Wat een eer om zo’n mooie bruiloft te mogen organiseren. Deze 3-daagse bruiloft vond plaats op 3 verschillende locaties. Donderdag bij het bruidspaar thuis met borrel, sterrendiner en cocktailbar. Vrijdag bij Meijer aan Zee in Zandvoort en zaterdag de volledige Indiase én Nederlandse ceremonie, diner en feest bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Wij waren verantwoordelijk voor de volledige productie, van hotels en transsporten tot kinderentertainment en de ceremonie. En alles wat daar tussen zit! Wat gaaf!

Klik op de foto voor een korte impressie video!

Wij zijn reeds jaren vaste klant bij Casper en met reden. In eerste instantie zou Casper onze bruiloft organiseren die door Corona in het water viel (wat Casper overigens zeer netjes heeft weten te begeleiden met tegoeden en verzetten van alle leveranciers, meerdere malen). Omdat er direct een klik was, Casper heeft een aanstekelijke en feestelijke energie, hebben wij Casper in de daaropvolgende jaren gevraagd om – waar mogelijk – diverse prive diners en feesten te organiseren (van kerst feest tot walking dinners, BBQ’s en over the top kinderverjaardagen, niets is te gek of moeilijk voor Casper). Altijd met enorm succes en zonder zorgen voor ons.

Eindelijk konden wij dan toch onze bruiloft houden. Wij zijn een gemengd paar, Nederlands/Indiaas, en onze bruiloft was toch wel grotendeels in Indiase stijl. Dat is even anders dan een Nederlandse bruiloft. Casper pakte alles fantastisch en met veel creativiteit en oplossingsgerichtheid op en met zijn lekkere down-to-earth attitude. Voor hem toch ook nieuw terrein, een grotendeels Indiase bruiloft van 3 dagen. Met buitengewoon plezierig maar vooral ook gewoon leuk teamwork en zonder te stressen en altijd met een lach van Casper braken de grote dagen aan en was het showtime. De uitvoering en begeleiding door Casper en team waren super en wij hebben echt de bruiloftsdagen van ons leven mogen meemaken. Ik geloof niet dat we dit ooit zullen vergeten en altijd zal onze herinnering gepaard gaan met een dikke lach (van ons) en een warm gevoel.

Wij kijken inmiddels al uit naar de vele feestjes en etentjes die we met behulp van Casper nog succesvol mogen genieten en zeker aan hem zullen toevertrouwen.

Betreft: Verjaardagsfeest
Locatie: Zuid-Holland

Voor dit verjaardagsfeest hebben wij de volledige productie morgen verzorgen, dit vond plaats op het eigen terrein van onze opdrachtgever en eerlijk gezegd zou een club in Saint-Tropez jaloers zijn op het eindresultaat. Laat dat ook nou nét de wens geweest zijn! De complete locatie hebben wij laten decoreren in het “Great Gatsby Thema”, alles werd uit de kast getrokken incl. zelfs een volledig gouden vloer! Optredens van Kraantje Pappie, Edsillia Rombley, DJ Jean en de Dames Draaien Door waren geweldig! Een Moët- en Dom Pérignon bar mochten hierbij uiteraard ook niet ontbreken. Al het barpersoneel verzorgde de gasten op hun wenken en de silk-act samen met een heuse champagne trein incl. vuurwerk en confetti maakte de avond compleet. Wat een geweldige productie was dit!

Klik op de foto voor een korte impressie video!

Betreft: Zomerfeest
Locatie: Beurs van Berlage Amsterdam

De oorspronkelijke opdracht was het organiseren van een kerstfeest voor Turien & CO en zijn medewerkers. Door de coronamaatregelen is dit feest verplaatst en uiteindelijk een zomerfeest geworden. De locatie was het voormalig beursgebouw in Amsterdam, de Beurs van Berlage. Op deze geweldige locatie was Cas Events verantwoordelijk voor het entertainment, technische productie, videografie en fotografie. Onder andere Tino Martin, Emma Heesters, Wouter Hamel, This is Beethoven en Kris Kross Amsterdam hebben hier een spetterend optreden verzorgd. Het event vond plaats in 3 verschillende zalen en was inclusief een walking diner.

Klik op de foto voor een korte impressie video!

Uitstekende reactiesnelheid, goede sparring partner, deskundig en creatief in het vinden van oplossingen, groot netwerk waarmee events op alle gebieden ondersteund kunnen worden, alle verwachtingen en afspraken worden nagekomen of overtroffen en ook op het event zelf een uitstekende organisatie en begeleiding. Echt een aanrader om mee samen te werken! Groet, Peter van Geijtenbeek

Betreft: VIP Gala Event
Locatie: Restaurant De Olifant / Breukelen

Door onze opdrachtgever UBN Uitzendbureau waar wij afgelopen zomer ook het zomerfeest voor hebben georganiseerd met o.a. Rolf Sanchez. Mochten wij dit keer het VIP Gala Event voor de kerst organiseren. Voor dit event is gekozen voor een optreden van de Dames Draaien Door. Deze dames weten in verschillende settings er elke weer een top feest van te maken. Of het nou in de 3- of de 7 persoonsformatie met danseressen is, elke setting is gegarandeerd feest. Als afsluiting van dit event gaf Tino Martin een geweldig optreden weg.

 

Afgelopen vrijdag een fantastische GALA VIP avond gehad voor het kerstfeest van UBN Uitzendbureau. Via Cas Events hebben wij Tino Martin ingehuurd, het was geweldig… wat een spetterend optreden heeft hij gegeven.

Dank Casper van Harten & team voor de goede organisatie

Met vriendelijke groet,

Nathalie S.

Betreft: Verrassingsverjaardagsfeest
Locatie: Kasteel Duin en Kruidberg

De vrouw van een opdrachtgever werd 40 jaar en daarom had hij ons gevraagd het complete licht, geluid, verschillende podia, beveiliging en entertainment te verzorgen voor dit geweldige feest in Kasteel Duin & Kruidberg. Dit was een productie waar wij erg trots op zijn. De gasten werden ontvangen in de ontvangstruime van het kasteel, waar een relaxte lounge-dj stond te draaien. Na een heerlijk glaasje champagne volgde het diner in een andere zaal, waar een acoustic soul band voor de perfecte achtergrondmuziek zorgde. Na afloop van het diner gaf Berget Lewis met live band een spetterend optreden, waarna gasten naar de volgende zaal werden begeleid voor een fantastisch optreden van Glennis Grace met live band. En alsof dit nog niet genoeg was, stond in de volgende zaal Racoon met live band de gasten op te wachten. De avond vol met live artiesten hebben we afgesloten met een house-dj tijdens de afterparty.

Wij hebben een afhuur van onze locatie gehad en Cas Events was verantwoordelijk voor alle entertainment, licht en geluid. Een groot project waarbij veel werd gevraagd van zijn medewerkers, omdat we een 105 jaar oud Landhuis zijn met diverse uitdagingen op het laden/lossen en opslag. Daarnaast hadden wij tijdens de opbouw nog veel gasten in huis, waar zij ook rekening mee moesten houden. Dit hebben zij uitstekend gedaan. Zij zijn zeer flexibel, gastgericht en werken netjes en hebben respect voor onze medewerkers. Zeer prettig werken.

Betreft: 40-jarige verjaardag
Locatie: Tuin in Werkendam

Door een opdrachtgever in Werkendam waren wij gevraagd het licht, geluid, podium en entertainment te verzorgen voor een verjaardagsfeest van iemand die 40 werd (Thema white party) in de tuin van de opdrachtgever. Op deze erg mooie en grote locatie hebben wij de tuin volledig uitgelicht en op de trap naast het zwembad hebben wij een podium gebouwd. Onder anderen Trijntje Oosterhuis, DJ Jean en illusionist Christiaan Farla hebben hier een optreden op mogen verzorgen.

Betreft: Charity event
Locatie: Tuin in Aerdenhout

Voor een evenement voor het goede doel waren wij gevraagd het podium, licht, geluid, stretchtent, modellen en entertainment te verzorgen in de tuin van de opdrachtgever. In deze erg mooie tuin heeft onder anderen DO een optreden verzorgd.

Betreft: Kerstfeest
Locatie: Restaurant Chapeau!

De gasten van een opdrachtgever werden in de watten gelegd door 2-sterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal. Wij hebben op deze avond het licht, geluid, podium en entertainment mogen verzorgen.

Betreft: 50 jarig verjaardagsfeest
Locatie: Amsterdam en Oegstgeest

Onze opdrachtgever wilde graag iets unieks. Voor dit geweldig leuke feest werden de gasten met een touringcar opgehaald op de afgesproken locatie in Oegstgeest. Deze touringcar bracht het gezelschap naar de Amsterdamse grachten voor een echt oer-Hollandse feestavond op een boot met MS de Jordaan. Het diner bestond uit verschillende soorten stamppotten, gehaktballen met grootmoeders jus en echte rookworst. Na dit oer-Hollandse diner verzorgden Ed en Nancy een echte Amsterdamse feestavond.

Het was zo waanzinnig leuk, helemaal waar ik op gehoopt had en meer dan dat. Iedereen was in de bus al enthousiast maar op de boot ging het meteen los hahaha. Heel erg bedankt en ik hou je in mijn bestand,, je weet het nooit.