Ons werk

Naast het boeken van artiesten voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevenementen, jubilea, borrels of wat voor gelegenheid dan ook, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor hulp bij het organiseren van een compleet evenement of gedeelte hiervan. Hieronder vindt u een aantal recensies van producties die wij verzorgd hebben voor verschillende opdrachtgevers.

Betreft: VIP Gala Event
Locatie: Restaurant De Olifant / Breukelen

Door onze opdrachtgever UBN Uitzendbureau waar wij afgelopen zomer ook het zomerfeest voor hebben georganiseerd met o.a. Rolf Sanchez. Mochten wij dit keer het VIP Gala Event voor de kerst organiseren. Voor dit event is gekozen voor een optreden van de Dames Draaien Door. Deze dames weten in verschillende settings er elke weer een top feest van te maken. Of het nou in de 3- of de 7 persoonsformatie met danseressen is, elke setting is gegarandeerd feest. Als afsluiting van dit event gaf Tino Martin een geweldig optreden weg.

 

Afgelopen vrijdag een fantastische GALA VIP avond gehad voor het kerstfeest van UBN Uitzendbureau. Via Cas Events hebben wij Tino Martin ingehuurd, het was geweldig… wat een spetterend optreden heeft hij gegeven.

Dank Casper van Harten & team voor de goede organisatie

Met vriendelijke groet,

Nathalie S.

Betreft: Verjaardagsfeest
Locatie: Zuid-Holland

Voor dit verjaardagsfeest hebben wij de volledige productie morgen verzorgen, dit vond plaats op het eigen terrein van onze opdrachtgever en eerlijk gezegd zou een club in Saint-Tropez jaloers zijn op het eindresultaat. Laat dat ook nou nét de wens geweest zijn! De complete locatie hebben wij laten decoreren in het “Great Gatsby Thema”, alles werd uit de kast getrokken incl. zelfs een volledig gouden vloer! Optredens van Kraantje Pappie, Edsillia Rombley, DJ Jean en de Dames Draaien Door waren geweldig! Een Moët- en Dom Pérignon bar mochten hierbij uiteraard ook niet ontbreken. Al het barpersoneel verzorgde de gasten op hun wenken en de silk-act samen met een heuse champagne trein incl. vuurwerk en confetti maakte de avond compleet. Wat een geweldige productie was dit!

Betreft: Zomerfeest
Locatie: Beurs van Berlage Amsterdam

De oorspronkelijke opdracht was het organiseren van een kerstfeest voor Turien & CO en zijn medewerkers. Door de coronamaatregelen is dit feest verplaatst en uiteindelijk een zomerfeest geworden. De locatie was het voormalig beursgebouw in Amsterdam, de Beurs van Berlage. Op deze geweldige locatie was Cas Events verantwoordelijk voor het entertainment, technische productie, videografie en fotografie. Onder andere Tino Martin, Emma Heesters, Wouter Hamel, This is Beethoven en Kris Kross Amsterdam hebben hier een spetterend optreden verzorgd. Het events vond plaats in 3 verschillende zalen en was inclusief een walking diner.

Uitstekende reactiesnelheid, goede sparring partner, deskundig en creatief in het vinden van oplossingen, groot netwerk waarmee events op alle gebieden ondersteund kunnen worden, alle verwachtingen en afspraken worden nagekomen of overtroffen en ook op het event zelf een uitstekende organisatie en begeleiding. Echt een aanrader om mee samen te werken! Groet, Peter van Geijtenbeek

Betreft: Verrassingsverjaardagsfeest
Locatie: Kasteel Duin en Kruidberg

De vrouw van een opdrachtgever werd 40 jaar en daarom had hij ons gevraagd het complete licht, geluid, verschillende podia, beveiliging en entertainment te verzorgen voor dit geweldige feest in Kasteel Duin & Kruidberg. Dit was een productie waar wij erg trots op zijn. De gasten werden ontvangen in de ontvangstruime van het kasteel, waar een relaxte lounge-dj stond te draaien. Na een heerlijk glaasje champagne volgde het diner in een andere zaal, waar een acoustic soul band voor de perfecte achtergrondmuziek zorgde. Na afloop van het diner gaf Berget Lewis met live band een spetterend optreden, waarna gasten naar de volgende zaal werden begeleid voor een fantastisch optreden van Glennis Grace met live band. En alsof dit nog niet genoeg was, stond in de volgende zaal Racoon met live band de gasten op te wachten. De avond vol met live artiesten hebben we afgesloten met een house-dj tijdens de afterparty.

Wij hebben een afhuur van onze locatie gehad en Cas Events was verantwoordelijk voor alle entertainment, licht en geluid. Een groot project waarbij veel werd gevraagd van zijn medewerkers, omdat we een 105 jaar oud Landhuis zijn met diverse uitdagingen op het laden/lossen en opslag. Daarnaast hadden wij tijdens de opbouw nog veel gasten in huis, waar zij ook rekening mee moesten houden. Dit hebben zij uitstekend gedaan. Zij zijn zeer flexibel, gastgericht en werken netjes en hebben respect voor onze medewerkers. Zeer prettig werken.

Betreft: 40-jarige verjaardag
Locatie: Tuin in Werkendam

Door een opdrachtgever in Werkendam waren wij gevraagd het licht, geluid, podium en entertainment te verzorgen voor een verjaardagsfeest van iemand die 40 werd (Thema white party) in de tuin van de opdrachtgever. Op deze erg mooie en grote locatie hebben wij de tuin volledig uitgelicht en op de trap naast het zwembad hebben wij een podium gebouwd. Onder anderen Trijntje Oosterhuis, DJ Jean en illusionist Christiaan Farla hebben hier een optreden op mogen verzorgen.

Betreft: Charity event
Locatie: Tuin in Aerdenhout

Voor een evenement voor het goede doel waren wij gevraagd het podium, licht, geluid, stretchtent, modellen en entertainment te verzorgen in de tuin van de opdrachtgever. In deze erg mooie tuin heeft onder anderen DO een optreden verzorgd.

Betreft: Kerstfeest
Locatie: Restaurant Chapeau!

De gasten van een opdrachtgever werden in de watten gelegd door 2-sterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal. Wij hebben op deze avond het licht, geluid, podium en entertainment mogen verzorgen.

Betreft: 50 jarig verjaardagsfeest
Locatie: Amsterdam en Oegstgeest

Onze opdrachtgever wilde graag iets unieks. Voor dit geweldig leuke feest werden de gasten met een touringcar opgehaald op de afgesproken locatie in Oegstgeest. Deze touringcar bracht het gezelschap naar de Amsterdamse grachten voor een echt oer-Hollandse feestavond op een boot met MS de Jordaan. Het diner bestond uit verschillende soorten stamppotten, gehaktballen met grootmoeders jus en echte rookworst. Na dit oer-Hollandse diner verzorgden Ed en Nancy een echte Amsterdamse feestavond.

Het was zo waanzinnig leuk, helemaal waar ik op gehoopt had en meer dan dat. Iedereen was in de bus al enthousiast maar op de boot ging het meteen los hahaha. Heel erg bedankt en ik hou je in mijn bestand,, je weet het nooit.