The Originals

The Originals boeken

The Originals boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Originals spelen alles op verzoek. Dit is misschien wel de meest muzikale en interactieve band van Nederland. Vraag jouw favoriete nummer aan en The Originals spelen het, geen nummer is te gek.

Of het nou tijdens de Vierdaagsefeesten, bij Coen & Sander of de Vrienden van Amstel Live is, The Originals bewijzen keer op keer waarom zij één van de beste live-act van Nederland zijn.

Interactief spektakel

Het publiek staat centraal in de show van The Originals. In het midden van de zaal staat een “verzoekjespodium” en vanaf dit punt bepalen de mensen zelf wat er gespeeld wordt.  Hierbij komen nog de drie LED schermen, aanstekelijke enthousiasme en instrumentale acrobatiek en je hebt een geweldig interactief spektakel waar je op hoopt.

Wat is jouw favoriete nummer? Geef het door, reken maar dat The Originals het spelen.

The Originals huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Originals via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Originals te huren.

Wilt u The Originals boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Originals. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Originals boeken

Prijsindicatie voor The Originals

Prijs: € 7.995
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid tot 500 personen. Besloten optredens

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Originals, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Originals

The Originals op Strandfestival ZAND
The Originals @ 538Live XXL 2016
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Originals opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Originals opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.