Darkraver

Darkraver boeken

Darkraver boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Vooral bekend onder de naam Darkraver, maar treedt soms ook op onder zijn naam DJ Steve Sweet. Darkraver is ook bekend geworden als mede-bedenker en promotor van de kreet “Hakkûh!”. Darkraver is samen met zijn maatje Outsiders al jaren berucht om hun gedrag binnen de dj booth en daarbuiten. Nooit is te peilen wat de nacht zal brengen als deze heren het podium bestijgen.

The Darkraver boeken

Wanneer je de heren vraagt om hun leven te beschrijven zijn er eigenlijk maar 2 woorden die elke zin terugkomen: Baco & Bitches! Met het concept Baco’s & Bitches brengen ze in Nederland iets unieks! In het dance wereldje wordt er vaak gesproken over eenheidskoek: de feesten hebben een andere naam maar zijn voor de rest hetzelfde. De twee buitenbeentjes van de Nederlandse Dancescene brengen daar dus verandering in.

Muziekstijl

Ook terroriseren ze elke zomer weer de bekende Europese badplaatsen. Verwacht een mix van hardstyle, swingbeat en hardcore met stiekem wat guilty pleassures tussendoor waardoor het ook voor niet liefhebbers toegankelijk is.

90’s DJ’s boeken

Darkraver is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit deze jaren. Verwacht legends als DJ Jean, Paul Elstak en Mental Theo.

Darkraver huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Darkraver via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Darkraver te huren.

Wilt u Darkraver boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Darkraver. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Darkraver boeken Copyright GerardHenninger.com

Prijsindicatie voor Darkraver

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Darkraver, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Darkraver

Darkraver @ Sensation Black 2003 Full
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Darkraver opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Darkraver opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.