Do

Do boeken

Do boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Do

In 2002 is het allemaal begonnen voor Do. Haar definitieve doorbraak beleefde zij met het een tranceversie van het nummer “Heaven”. 2 jaar later had zij haar eerste nummer 1 hit te pakken met het nummer “Voorbij”. Marco Borsato had haar benaderd om samen een single op te nemen.

Do is niet alleen een zangeres maar ook echt een presentatrice/tv-personality. Enkele hoogtepunten uit haar carrière zijn: SBS 6 Surprise Surprise, De Beste Zangers Van Nederland, Hoofdrol in de musical Assepoester, Jurylid in het RTL4 programma “My Nam Is…”

Do boeken voor een optreden of als presentatrice? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Do boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Do. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Do

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow, incl. 2 danseressen en gitarist
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 4 uur
Informatie: Presentatieoptreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Do, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Do

Laat me | Beste Zangers 2015
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Do opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Do opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.