De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af. Volgens Faberyayo gaan ze hiermee door “… tot in het graf & beyond”. Gelukkig maar want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours en AFAS Live shows. Met een nieuw album en uitverkochte tour op komst, kijken wij reikhalzend uit naar het nieuwe hoofdstuk van deze eigenaardige festival headliner. LUEK!

De Jeugd van Tegenwoordig huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Jeugd van Tegenwoordig via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Jeugd van Tegenwoordig te huren.

 

Wilt u De Jeugd van Tegenwoordig boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Jeugd van Tegenwoordig. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Prijsindicatie voor De Jeugd van Tegenwoordig

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: DJ-set vanaf prijs
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 mintuen
Informatie: Live met band. Vanaf prijs

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Jeugd van Tegenwoordig, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Jeugd van Tegenwoordig

Sterrenstof
Watskeburt?
Hollereer
Get Spanish
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Jeugd van Tegenwoordig opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Jeugd van Tegenwoordig opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.