Flabbergasted

Flabbergasted boeken

Flabbergasted boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Flabbergasted is een feestelijke duo dat je versteld doet staan en neemt je mee op een supertrip door de guilty pleasures en hits van de 90’s, langs de 00’s en door naar nu. Een verbluffende show met jouw favoriete muziek van toen en morgen.

De mc en dj werken feilloos samen om jou de beste beleving ooit te geven. Zo stonden ze onder andere al op Dreamfields, Emporium, FestyLand, HockeyLoverz, Matrixx at the Park en 7th Sunday, naast uiteraard tal van clubshows en andere toffe boekingen.

Total Loss Mix

Elke twee weken maakt Total Loss een nieuwe mix op hun Youtubekanaal. Samen met DJ’s als: Willem de Wijs, Bonte Carlo, Buren van de Brandweer, Feest DJ Ruud en Sjieke Bazen hebben ook zij een heerlijke mix gemaakt. Onderaan deze pagina kan je volledige mix beluisteren.

Flabbergasted huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Flabbergasted via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Flabbergasted te huren.

 

Wilt u Flabbergasted boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Flabbergasted. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Flabbergasted boeken

Prijsindicatie voor Flabbergasted

Prijs: Op aanvraag
Duur: 60 minuten
Informatie: In overleg

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Flabbergasted, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Flabbergasted

Total Loss Weekendmix | Episode 47 - Flabbergasted
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Flabbergasted opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Flabbergasted opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.