Baby Blue

Baby Blue boeken

Baby Blue boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Baby Blue bestaat uit 5 mannen die bruisen van energie en enthousiasme. Vanaf de eerste noot van hun set slaat dit direct over op het publiek. Of je nou jong of oud bent, de hele tent staat op zijn kop. Ongeacht het tijdsstip of de locatie, Baby Blue maakt er een groot en geweldig feest van. Bekijk de video onderaan deze pagina voor een indicatie wat je kan verwachten tijdens een live set.

Baby Blue huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Baby Blue via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Baby Blue te huren.

 

Wilt u Baby Blue boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Baby Blue. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Baby Blue boeken

Prijsindicatie voor Baby Blue

Prijs: € 5.995
Duur: 2 x 60 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Baby Blue, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Baby Blue

BABY BLUE PROMO 2020
BABY BLUE PROMO 2018
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Baby Blue opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Baby Blue opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.