Brace

Brace boeken

Brace boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Brace wordt op 23 augustus 1986 geboren in Surabaya (Indonesië), als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuist naar Nederland, waarna hij opgroeit in Amsterdam.  Brace laat ook zelf op jonge leeftijd zien over een enorm muzikaal talent te beschikken: hij wint de talentenjacht van het Kwakoe Zomerfestival en behaalt de landelijke finale van de Kunstbende in Utrecht.

Als rappers Lange Frans en Baas B hem vragen mee te werken aan de single Moppie is zijn landelijke doorbraak een feit. Het nummer wordt een grote hit. Ali B onderkent het talent van Brace en neemt met hem Ik ben je zat op. Ook deze single is een groot succes, waardoor er tegelijkertijd twee nummers in de top 5 van de Nederlandse hitparade staan waarop Brace als gastzanger prominent aanwezig is.

Ali B

Live maakt de Amsterdamse R&B-artiest grote indruk. Brace speelt een belangrijke rol in de uiterst succesvolle theatertour ‘Ali B vertelt het leven van de straat’ en weet keer op keer het publiek te imponeren. De VPRO-luisteraar maakt kennis met hem door een optreden in het radioprogramma 3VOOR12, waarin hij Vraag jezelf eens af zingt (een nummer dat hij ook zingt in de theatershow van Ali B). Nederlandstalig, maar met een wereldgeluid!

Brace heeft een gouden stem, is een rasperformer en weet een groot publiek te bereiken. Daarmee geldt hij als één van de belangrijkste exponenten van de nieuwe generatie urban-artiesten in Nederland. Op zijn eerste single Vraag jezelf eens af wordt hij begeleid door alle leden van de band van Ali B: een opvallende samenstelling, met beatboxer.

In januari 2005 stond Brace op het Noorderslag-festival en naar aanleiding van zijn optreden met o.a. het nummer Vraag jezelf eens af schreef NRC Handelsblad: “Brace zingt met prachtige stem een ingetogen, emotioneel nummer. Het is het mooiste moment van urban Noorderslag!”

In september 2005 vond de release van het debuutalbum Strijder plaats. Naast twee promotionele tracks – Verleiding en Lauw – werd het album nog voorafgegaan door een tweede hitsingle in augustus, getiteld Hartendief.

Het Kind

Inmiddels ligt de derde single van het album Strijder in de winkel: Het Kind. Tijdens het MTV-programma Rap Around the world is dit nummer, gedurende het verblijf van Brace op de Filippijnen, gemaakt tezamen met mc’s Ali B en J-Rock. Ook de bijbehorende videoclip is daar opgenomen.  Een deel van de opbrengsten van Het Kind zullen naar Plan Nederland gaan; Plan is een wereldwijde, humanitaire kindgerichte ontwikkelingsorganisate. Jaarlijks worden via de havens van de Filippijnen duizenden kinderen verhandeld, vooral meisjes. Hen wacht een leven van uitbuiting en gedwongen prostitutie. Plan werkt samen met de Filippijnse organisatie Visayan Forum Foundation om kinderhandel een halt toe te roepen. Zij redden kinderen uit handen van de kinderhandelaars, zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, worden begeleid en naar school kunnen.

Brace en Jeffrey Heesen

Brace is ook samen te boeken met Jeffrey Heesen, zij hebben onder andere samen de nummers: Baby Lekkerding, Van Mij Alleen, Kadootje en Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf. Voor informatie voor het boeken van Jeffrey Heesen en Brace samen, neem vrijblijvend contact op. Zij zullen samen een set van 30 minuten geven.

Brace huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Brace via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Brace te huren.

 

Wilt u Brace boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Brace. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Brace boeken

Prijsindicatie voor Brace

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Brace en Jeffrey Heesen samen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Brace, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Brace

Jeffrey Heesen & Brace - Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf
Hartendief
Dilemma
Jeffrey Heesen & Brace - Kadootje
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Brace opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Brace opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.