Sharon Doorson

Sharon Doorson boeken

Sharon Doorson boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sharon Doorson geboren in Utrecht op 24 april 1987, werd bekend door de meidengroep Raffish die gevormd werd door de het programma Popstars The Rivals in 2004. Na het uit elkaar gaan van deze groep ging zij in 2006 solo verder. Sharon Doorson ging zang studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Tijdens haar studie zong ze als MC als MC Sharon D met verschillende house dj’s. Doorson noemde zichzelf Miss Cherry.

In 2011 gaf Sharon Doorson zich op voor het tweede seizoen van The Voice of Holland, elke coach draaide zijn stoel om, zij koos uiteindelijk voor Marco Borsato. In de halve finale stopte haar TVOH avontuur.

In september 2012 kwam de single Fail in Love uit. Deze plaat had de 14de plek in de Nederlandse top 40 als hoogte notering. Op 15 april 2013 ontving zij een goudenplaat voor deze single. In februari 2013 kwam haar tweede single High on Your Love uit.

In 2013 bracht zij haar derde single “killer” uit, deze track had plek 38 in de Nederlandse single top 100 als hoogste notering. Het gelijknamige album kwam op nummer 20 in de album top 40 en stond daar uiteindelijk 3 weken.

Sharon Doorson huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sharon Doorson via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sharon Doorson te huren.

Wilt u Sharon Doorson boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sharon Doorson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sharon Doorson boeken

Prijsindicatie voor Sharon Doorson

Prijs: € 3.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 750 personen.
Prijs: € 5.750
Duur: 1 x 50 minuten
Informatie: Excl. PA, licht, FOH, incl. monitoring (bandshow)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sharon Doorson, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sharon Doorson

Fail in Love
High on your love
Killer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sharon Doorson opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sharon Doorson opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.