Anita Meyer

Anita Meyer boeken

Anita Meyer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest!

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren.

Een gegarandeerde hit op uw evenement!

Anita Meyer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Anita Meyer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Anita Meyer te huren.

Wilt u Anita Meyer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Anita Meyer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Anita Meyer boeken Copyright Roy Beusker

Prijsindicatie voor Anita Meyer

Prijs: € 6.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Anita Meyer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Anita Meyer

Why Tell Me Why - Anita Meyer - 5 mei 2022
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Anita Meyer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Anita Meyer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.