Rolf Sanchez

Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De nieuwe up and coming internationale artiest Rolf Sanchez is vanaf nu beschikbaar voor al uw Latin / salsa inspired evenementen.

Met zijn HIT single “Por si no te vuelvo a ver” bestormd hij op dit moment de Latin charts in de USA en Latijns Amerika en staat zelfs op 7 in de charts. Ook in Nederland gaat de single goed en neemt op dit moment de 15e plaats in de FunX Charts.

Op dit moment is Rolf; “The only new artist in the USA top 20 Billboard for the last 8 consecutive weeks”.

De jonge artiest werkt onvermoeibaar hard om zijn nieuwe muziek met de wereld te delen, net als zijn idolen die dit eerder succesvol gedaan hebben. Veel mensen trekken al snel de vergelijking met het Latin icoon Marc Anthony, iemand die al alles bereikt heeft wat menselijk mogelijk is. Marc heeft natuurlijk een geheel eigen stijl en dat is ook exact wat Rolfs doel is.

Rolf is gek op de Latin sounds  en heeft veel plezier in het schrijven van zijn teksten en het maken van mooie melodie lijnen. “Met elk lied wat ik zing, wil ik een deel van mijzelf geven aan het publiek”. Dat stukje Rolf komt soms tot uiting in een mix van traditioneel Latin met een vleugje pop in de mix maar natuurlijk ook in prachtige gevoelige ballads.

Er is geen betere manier om te ervaren wie en hoe hij is dan als hij live op het podium staat, het publiek een ervaring meegeeft en hen meeneemt op een reis vol met verschillende emoties. Hiermee creëert hij altijd wel een bijzonder moment. Zoals Rolf zelf zegt; “dat is het mooiste wat er is”.

Inmiddels heeft Rolf al vele mooie dingen mogen meemaken; zijn eerste eigen concert in 2013 is slechts een van de mooie ervaringen van de afgelopen jaren. Als finalist in de welbekende talentenjacht “X-Factor” kreeg hij zijn eerste platencontract, iets wat normaal gesproken alleen voor de winnaar van toepassing is.

Tijdens al deze hectiek werd duidelijk dat er mensen over de gehele wereld de video’s van Rolfs optredens in de show hadden gezien, waaronder de ervaren rot uit de Latin scene, Marcos Hernandez. Na diverse gesprekken en het samen werken aan muziek kwam Rolf steeds meer in contact met zijn culturele achtergrond. Rolf ademt Latin Sound en is nu klaar om zijn eigen muziek met de wereld te delen.

Er komen veel spannende gebeurtenissen aan. Als genomineerde voor “Revelatie of The Year 2015” by Premios Juventud en de enorme sprongen die de single maakt in de rotatie lijsten en de charts ligt de toekomst voor deze jonge artiest helemaal open.

Rolf Sanchez huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rolf Sanchez via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rolf Sanchez te huren.

Wilt u Rolf Sanchez boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rolf Sanchez. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rolf Sanchez boeken Copyright Rolf-Sanchez-boeken

Prijsindicatie voor Rolf Sanchez

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rolf Sanchez, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rolf Sanchez

Paso a Paso (Official Video)
Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam - Increíble (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rolf Sanchez opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rolf Sanchez opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.