Mental Theo

Mental Theo boeken

Mental Theo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Menthal Theo (deze bijnaam kreeg Theo Nabuurs zoals hij echt heet door zijn aparte manier van dansen in discotheken) is een Nederlandse dj geboren in 1964 te ’s-Hertogenbosch. In de jaren 90 draaide hij vooral met Charlie Lownoise, samen maakte zij tracks al Wonderfull Days (van deze plaat werden er wereldwijd miljoen platen verkocht), Stars en Hardcore Feelings. Vanaf het jaar 2000 ging Mental Theo vooral solo verder. Wat veel mensen niet weten is dat Mental Theo de creator is van het bekende concept Thunderdome, tegenwoordig wordt dat gerund door ID & T.

Menthal Theo is te boeken in twee verschillende settingen. Hij is te boeken voor speciale 90’s evenementen en met een zogenaamde freestyle/pussy lounge set.

90’s DJ’s boeken

Mental Theo is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit deze jaren. Verwacht legends als Jody Bernal, Paul Elstak en DJ Jean.

Mental Theo huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mental Theo via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mental Theo te huren.

 

 

Wilt u Mental Theo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mental Theo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mental Theo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mental Theo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mental Theo

Wonderful days
Your smile
Hardcore Feelings
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mental Theo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mental Theo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.