Paul Elstak

Paul Elstak boeken

Paul Elstak boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Paul Elstak heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van housemuziek in Nederland. Dit is dan ook de reden waarom u Paul Elstak kunt huren als zowel hardhouse dj en oldschool dj als hardcore underground dj. Hits scoren doet deze top dj nog steeds. Gabbers over de hele wereld gaan helemaal los op zijn underground-hits zoals Rage en Thrillseeka. Wilt u dit ook samen met uw gasten beleven? Neem dan contact op met Cas Events om Paul Elstak in te huren en maak het van dichtbij mee.

90’s DJ’s boeken

Paul Elstak is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit deze jaren. Verwacht legends als Jody Bernal, Dj Jean en Mental Theo.

Paul Elstak huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Paul Elstak via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Paul Elstak te huren.

 

Wilt u Paul Elstak boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Paul Elstak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Paul Elstak

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Elstak, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Paul Elstak

Luv you more
Rainbow in the sky
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Paul Elstak opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Paul Elstak opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.