Django Wagner

Django Wagner boeken

Django Wagner boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Django Wagner inhuren

Wilt u Django Wagner boeken voor uw feest of evenement? Dat kan. Cas Events is een artiestenbureau met meer dan 1000 artiesten in ieder muziekgenre en Django Wagner mag hier uiteraard niet aan ontbreken. Django Wagner inhuren betekent een keuze voor het levenslied, een echte volkszanger die precies de juiste sfeer weet neer te zetten. Door zijn eerste single KALI uit 2009 – samen met het wereldberoemde Rosenberg Trio – werd Django Wagner meteen bekend. Nog steeds wordt KALI veel gedraaid en in de loop der jaren zijn hier andere succesvolle albums en hits bijgekomen zoals Oh Milena in 2017 en 100 jaar in 2018.

Echte Vrienden of Django Wagner boeken

De warme stem van Django Wagner is ook bij de Edison Award en de Zilveren Harp niet onopgemerkt gebleven. Hij mocht ze beide in ontvangst nemen. Daarnaast riepen Party Awards en BUMA hem uit tot zanger van het jaar. Alle reden dus, waarom u bij Cas Events Django Wagner kunt huren. Ditzelfde geldt voor de zangformatie Echte Vrienden, waar Django Wagner sinds 2017 deel vanuit maakt. Samen met Frans Duijts en Peter Beense trakteert Django Wagner uw gasten hiermee op een geweldige show. Hierin zingen deze drie rasartiesten zowel solo als samen. Deze setting is door de drukte van de agenda van de mannen helaas niet meer te boeken.

Populairste Levenslied Artiest

Op 07 december 2022 waren de uitreikingen van de Party Awards 2022. In verschillende categorieën als; Populairste Party Artiest die werd gewonnen voor Arjon Oostrom, Populaire Partynummer werd gemaakt door Wesly Bronkhorst, en Populairste Party Act was Vieze Jack. In de categorie Populairste Levenslied Artiest is Django Wagner te winnaar geworden, een hele mooie prestatie!

Django Wagner inhuren bij Cas Events

Of u nu Echte Vrienden of Django Wagner wilt huren: Cas Events staat voor u klaar. Wij helpen u bij het boeken en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Een geruststellende gedachte nietwaar? Voor meer informatie over hoe wij precies te werk gaan en het vrijblijvend opvragen van een offerte kunt u ons bellen op nummer 071 – 203 22 98. Dit kan ook door ons een mail te sturen. Ons mailadres is: info@cas-events.nl. Daarnaast kunt u eveneens via de chat uw vragen stellen aan een van onze adviseurs.

© Cas Events

Wilt u Django Wagner boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Django Wagner. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Django Wagner boeken

Prijsindicatie voor Django Wagner

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Django Wagner, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Django Wagner

Django Wagner - We Dansen Op De Mambo
Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)
Ik geniet zo van het leven
Maar toch blijf jij me trouw
Mijn Naam Dat Is Marina
Live in Ahoy: Kali
Mooie Blauwe Ogen
Die mooie ogen
Zwarte haren, zwoele gitaren
Eenzaam, alleen en verloren
Als jij niet kiezen kan
Wij Dansen Samen De Bossa Nova
Vlinders
100 Jaar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Django Wagner opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Django Wagner opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.