OG3NE

OG3NE boeken

OG3NE boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

OG3NE bestaat uit de zussen (tweeling) Amy en Shelley en Lisa. De artiestennaam staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen (G3NE) die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enigste groep The Voice of Holland. Tijden hun deelnamen bereiken zij 3 keer een nummer één notering met de nummers: Emotion, Change will come en het finalelied Magic. Magic behaald in het jaar 2015 ook de gouden plaat.

In 2016 doen zij met nog een tv-show mee, namelijk met “Beste Zangers”. Ook tijdens deze show behalen zij 3 maal een nummer 1 notering!

OG3NE bij het Eurovisie Songfestival

In 2016 wordt OG3NE benaderd door AVROTROS om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival in 2017. Met het nummer “Lights And Shadows” wat een ode is aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Zij komen door dit nummer glansrijk door de halve finale en behalen in de finale uiteindelijk de 11de positie. Tevens ontvingen zij een award voor beste vocalen van het festival.

OG3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren.

OG3NE huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals OG3NE via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om OG3NE te huren.

 

Wilt u OG3NE boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over OG3NE. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

OG3NE boeken

Prijsindicatie voor OG3NE

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Semi akoestisch met gitarist en pianist
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band, excl. techniek (7 persoonsband

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van OG3NE, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van OG3NE

OG3NE – Colors Of The Wind (Three Times A Lady) (Live)
OG3NE - CHRISTMAS ON MY DOORSTEP (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van OG3NE opvragen. De prijs en beschikbaarheid van OG3NE opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.