Feest DJ Ruud

Feest DJ Ruud boeken

Feest DJ Ruud boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Feest DJ Ruud is niet zomaar een DJ waar er twaalf van in een dozijn zitten.  Op wat voor evenement hij ook staat: klein, groot, festival of kroeg, overal zal je dingen tegen komen als: feesthoedjes, rubberen bootjes, sitdowns, opblaasdieren en waarschijnlijk zal ook de polonaise niet ontbreken.

Verwacht bij Feest DJ Ruud een mix van goud en fout, de favoriete klassiekers, de hits van nu en misschien wel van de toekomst.  RNB, Hip Hop, House, Techno, Harde Dubstep, alles komt voorbij.

Gas op die lollie

Zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zette elk feestje op z’n kop en opende de deuren voor hitsingles als Weekend ft. Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps, Door tot het Einde en 1000 Nachten met Jebroer, Mafe & Cartiez. Ondertussen groeit en bloeit zijn feestografie van eigen remixes van de meest uiteenlopende krakers en exclusieve originals in z’n sets.

Na een absoluut hoogtepunt in 2012, het Solar Weekend Festival, ging het hard met Feest DJ Ruud. Hij werd uitgenodigd door Mr. Simpson en vanaf de eerste seconde was het raak. Vele festivals volgden: Masters of Red Bull, Extrema Outdoor, Valtifest en zeker niet de minste, Mysteryland.

Total Loss Weekendmix

Tijdens oudejaarsdag 2021 maakten zij samen met Buren van de Brandweer, Gekkenhuys en Dr Rude & Ruthless een oudejaars knal mix. Onderaan deze pagina is deze héérlijke mixtape toegevoegd. Dat was knallend het jaar uit!  De eerste set van deze mixtape is gelijk van Feest DJ Ruud.

Wil je een energieke act waar de mensen nog jaren over na praten? Dan ben je bij Feest DJ Ruud aan het juiste adres.

Feest DJ Ruud huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Feest DJ Ruud via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Feest DJ Ruud te huren.

 

Wilt u Feest DJ Ruud boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Feest DJ Ruud. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Feest DJ Ruud boeken

Prijsindicatie voor Feest DJ Ruud

Prijs: Op aanvraag
Duur: 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Feest DJ Ruud, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Feest DJ Ruud

Gas op die lollie
Door tot het einde
Total Loss Weekendmix | Episode 27 - Oud & Nieuw Special met oa FeestDJRuud & Buren van de Brandweer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Feest DJ Ruud opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Feest DJ Ruud opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.