Nielson

Nielson boeken

Nielson boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Nielson is niet altijd een popartiest geweest. In zijn tienerjaren begon hij op de Herman Brood Academie in Utrecht op de Hip-Hop afdeling. Hij deed mee aan diverse talentenjachten en het rappen bleek hem goed te liggen. Tot hij na zijn opleiding begon met schrijven en produceren van Nederlandse nummers. Na zijn deelname aan de beste singer-songwriter van Nederland bleek dat dit hem nóg beter lag. Nederland maakte kennis met de Nielson zoals wij hem vandaag de dag kennen, Een energieke rasartiest.

Zijn eerste album kwam in 2014 uit. Het album “Zo van ah yeah” kwam binnen op nummer 2 in de hitlijsten, gevolgd door de monsterhit waar hij echt bekendheid mee kreeg “Beauty and the brains”. Deze definitieve doorbraak werd bekroond met drie keer platina. Als kers op de taart dit jaar stond hij in het voorprogramma van Guus Meeuwis.

Nielson samen met andere artiesten

Nielson werkt vanaf het begin van zijn doorbraak al samen met verschillende artiesten. In het voorjaar van 2013 nam hij samen met Miss Montreal het nummer “Hoe” op. Dit werd een gigantisch succes en zij wonnen met deze plaat de 100% NL Award voor nummer van het jaar. Zijn volgende samenwerking was met Bløf, samen met deze topband maakte hij het nummer “Mannenharten”. Dit nummer was de titelsong van de gelijknamige film. De plaat staat 14 weken in de Nederlandse top40.

Heineken Musical Hall

In 2016 verkoopt Nielson 2 keer de Heineken Music Hall uit met zijn eigen show “Weet je wat het is”. Met diverse gastartiesten en covers en heuse afterparty was dit een show om nooit te vergeten.

2018

In 2018 brengt Nielson 3 platen uit: Diamant wordt gereleased in april, Doen Durven of de Waarheid in juni en IJskoud op 23 september.

Nielson huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Nielson via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Nielson te huren.

 

© Cas Events

Wilt u Nielson boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nielson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Nielson boeken

Prijsindicatie voor Nielson

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 20 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 750 personen.
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Bandshow. Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nielson, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Nielson

Beauty & de brains (akoestisch)
mannenharten
Sexy als ik dans
Diamant (Official Video)
Doen, durven of de waarheid ft. Big2
IJskoud (official video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nielson opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nielson opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.