Lee Towers

Lee Towers boeken

Lee Towers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam, hoewel hij geen kraanmachinist was, maar onderhoudsmonteur. Duys brengt Lee Towers’ eerste single ten gehore in het radioprogramma Muziekmozaïek. Het is “It’s raining in my heart”, een nummer gecomponeerd door de zanger van The Outsiders, Wally_Tax. “It’s raining in my heart” belandt in de top-40. De volgende single, “You’ll never walk alone”, wordt Towers’ grootste hit en staat wekenlang hoog in de top-10. Lee Towers gaf in 1980 zijn eerste grote concert in De Doelen te Rotterdam. Een unieke prestatie voor die tijd. In 1981 volgde een concert in een uitverkocht Carré. Daarna waagde hij de stap naar Ahoy in 1984 waar hij zelfs tweemaal de ‘zaal’ vol kreeg. In latere jaren volgden er nog vele concerten en shows in Ahoy, waarbij hij ook duet ten zong met onder andere Anita Meyer. In 2003 speelde Lee mee in de Nederlandse Jeugdfilm Sinterklaas en het Gevaar in de Vallei van regisseur Martijn van Nellestijn. Lee Towers is tevens een groot Feyenoord supporter. Zijn lied “Mijn Feyenoord” en “You’ll never walk alone” worden veel gedraaid in De Kuip en zijn echte clubliederen geworden. De stad Rotterdam heeft hem de Erasmusspeld toegekend en in 2000 de Wolfert van Borselenpenning.

TrosKompas Oeuvre Award 2022

Tijdens het Muziekfeest van het jaar in de Ziggo Dome kreeg Lee Towers uit handen van Anita Meijer het TrosKompas Oeuvre Award. Deze award is slechte weggelegd voor de allergrootste in deze industrie. Eerdere winnaars waren Peter Koelewijn, George Baker, Jan Smit, Rob de Nijs, Pierre Kartner, René Froger, Willeke Alberti en Gerard Joling.

Lee Towers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lee Towers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lee Towers te huren.

 

Wilt u Lee Towers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lee Towers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lee Towers boeken

Prijsindicatie voor Lee Towers

Prijs: € 7.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset, excl. volgspot
Prijs: € 7.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset, excl. volgspot

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lee Towers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lee Towers

You'll never walk alone
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lee Towers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lee Towers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.