Funky Pianos

Funky Pianos boeken

Funky Pianos boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseur.

Biografie

Funky Pianos is gebaseerd op een concept dat is komen overwaaien uit Amerika. Dat concept heet ‘Dueling Pianos’ en verwijst naar één van de gezelligste manieren van entertainment voor ieder evenement. Het publiek schrijft haar verzoekjes op requestcards, geeft die aan onze muzikanten op het podium en deze zullen deze met veel plezier en energie voor haar spelen. Improvisatie ten top. Niets behalve de kwaliteit en benodigdheden hiervoor staan dus van tevoren vast. Doordat het publiek de nummers kiest, onstaat er al heel snel een leuke interactie tussen de muzikanten en gasten. De gezelligheid van het Dueling Pianos concept draagt bij aan een spetterende avond vol plezier!

Ben je benieuwd hoe dit dan precies werkt? En wat je opties precies zijn? Voorop staat dat wij volledig maatwerk leveren. Om het overzichtelijk te houden, biedt Funky Pianos twee shows aan: Funky Pianos en Funky Pianos XL. Uiteraard kun je dit inrichten zoals je zelf wilt en zijn er allerlei leuke extra opties. Op deze pagina lees je over de uitgebreide Dueling Pianos show genaamd Funky Pianos XL.

Wat houdt de dueling pianos show ‘Funky Pianos XL’ in?

Voor deze show is niets te gek. Wij spelen met dezelfde passie voor een publiek van 50 of 10.000 personen. Funky Pianos XL is een optreden dat 5 uur lang duurt. Dit wordt dan opgedeeld in vier keer 45 minuten optreden. Tijdens de pauzes zal onze Allround DJ passende muziek draaien om de sfeer erin te houden en de energie op de dansvloer swingend te houden.

Deze actieve live show verzorgt twee pianisten, een drummer, een zangeres en een allround DJ die met het publiek en jou een onvergetelijke avond neer zetten.

Wat nog meer? 

Super leuk die muzikanten en dueling pianos show, maar wat moet ik daar dan allemaal voor doen? Uiteraard blijft het hier niet bij en verzorgen wij ook de praktische aspecten van deze avond. Deze show is dan ook inclusief het licht en geluid en de reiskosten. Ook de volledige op- en afbouw wordt door ons verzorgd. Om deze show neer te zetten hebben wij een podium van 8 bij 3 meter nodig.

Extra opties 

De show Funky Pianos XL kan daarnaast nog op allerlei leuke manieren worden aangevuld. Denk bijvoorbeeld aan een saxofonist die zo nu en dan iedereen wegblaast en de show steelt, een sfeer makende gitarist, of twee hostessen die ook nog eens ontzettend goed kunnen dansen. Mocht het nodig zijn bieden wij ook podia aan van verschillende formaten. Samen met jou bespreken wij precies hoe je de avond voor je ziet!

Is de dueling PIANOSHOW te uitgebreid?

Is deze set-up te uitgebreid voor je evenement of locatie? Heb je bijvoorbeeld een intiemere bruiloft, of een kleiner bedrijfsfeest? Bekijk dan de compacte versie van deze show met 1 piano en zonder DJ. Ook bij deze show zal er uit volle borst worden meegezongen en gaan onze artiesten vol enthousiasme de avond tegemoet.

De Funky Pianos kan je boeken als coverband of als dueling pianoshow.

Funky Pianos huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Funky Pianos via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Funky Pianos te huren.

 

Wilt u Funky Pianos boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Funky Pianos. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Funky-Pianos-boeken

Prijsindicatie voor Funky Pianos

Prijs: Op aanvraag
Duur: 5 uur
Informatie: Funky Pianos XL
Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Coverband

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Funky Pianos, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Funky Pianos

Promo Funky Pianos
huwelijksfeest
Volare
Leef
Rolling on a river
I Wanna Dance With Somebody
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Funky Pianos opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Funky Pianos opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.