Nick en Simon

Nick en Simon boeken

Nick en Simon boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Nick en Simon

De eerste keer dat Nick Schilder en Simon Keizer samen op het podium staan is tijdens de kerstviering in VWO. In deze tijd komen zij ook vaak voor in het tv programma van Jan Smit “De zomer voorbij”. Manager Jaap Buijs had hier een neus voor en koppelde de mannen aan producers Gordon Groothedden en Edwin van Hoevelaak. De eerste single “Steeds weer” en de opvolger “Verloren” doen het meteen goed en komen in de hitlijsten. Een echte nieuwe (Volendamse) topact is geboren.

Definitieve doorbraak Nick en Simon

Binnen een jaar zijn Nick en Simon niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie en de Nederlandse muziekwereld. In 2007 ontvangen zij de Zilveren Harp en na hun nummer 2 notering met “Kijk maar omhoog” is het raak met een nummer 1 hit met de single “Pak maar mijn hand”. Het is de titelsong van de film “Scheepsjongens van bontekoe”, waarin zij zelf ook een kleine rol spelen.  In ditzelfde jaar zijn Nick & Simon onderdeel van maar liefst 3 tv programma’s, “Gewoon Jan Smit”, “ De zomer voorbij” en hun eigen reality-programma “Nick en Simon”.

Successen

In 2009 brengen Nick en Simon maar liefst 4 nummer 1 hits uit. Ook winnen zijn een 100% NL Award voor album van het jaar en beginnen zij een nieuw tv-avontuur. Ze worden coaches in het tv-programma “The Voice of Holland”.

Symphonica in Rosso

Een nieuwe grote uitdaging komt in 2011. Nick & Simon staan 4 keer in bomvol GelreDome in Arnhem. Naast hun eigen band zijn er gastoptredens van Acda & de Munnik, 3JS en Pearl Jozefzoon. De CD die uit eindelijk uitgebracht is van deze concerten werd dubbel platina.

Het vervolg van Nick en Simon

In de jaren die volgen zijn Nick en Simon in diverse tv-programma’s te zien, hebben ze meerdere nummer 1 hits gehad, geweldige albums uitgebracht en meerdere Awards gewonnen.

In 2017 brengen zij de singles “Welkom”, “Gek van geluk” en “Zing!” uit. Met als hoogste notering een top 5 positie voor “Gek van geluk”.  De laatste single die zij uitbrachten was de single “Vrienden” , een samenwerking met meerdere top artiesten als Marco Borsato, Andre Hazes en Xander de Buisonjé.

Nick en Simon boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

© Cas Events

Video's van Nick en Simon

Rosanne
Pak maar m'n hand
De soldaat
Steeds weer
Vlinders
Wijzer
Een zomer lang
Vrij
Dans heel dicht bij (Raggea versie)
Leve De Vrouw
Geef Me Deze Tijd
Recht Uit M'n Hart
Welkom
Gek van geluk
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nick en Simon opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nick en Simon opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.