Barry Badpak

Barry Badpak boeken

Barry Badpak boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het begin

Barry Badpak bracht in 2011 hun eerste plaat uit. “Waar ga je heen met je kamelenteen” werd een regelrechte hit van deze 3 Leidse mannen. Sinds die tijd hebben zij een aardige naam opgebouwd in de feestscene en treden op bruiloften, feestweken en uiteraard tijdens carnaval op.

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachte van een set van Barry Badpak? De platvloerse teksten, bijpassende dansmoves en interactie met het publiek zorgen op ieder evenement voor een waar spektakel. Zowel jong als oud zingt de teksten mee en zelfs de grootste sceptici staan uiteindelijk mee te blèren met het drietal.

Barry Badpak huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Barry Badpak via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Barry Badpak te huren.

 

Wilt u Barry Badpak boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Barry Badpak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Barry Badpak boeken

Prijsindicatie voor Barry Badpak

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Barry Badpak, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Barry Badpak

Barry Badpak & BierSeksueel - Shots n Snacks (Carnaval 2023)
Barry Badpak ft. Slechte Grappen XL - Kratje Bier (Carnaval 2018)
Kamelenteen (Official Video)
Disco Machen (Official Video)
Hey Hey Decolleté (Zomerhit 2018)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Barry Badpak opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Barry Badpak opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.