Kraantje Pappie

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Kraantje Pappie bracht in 2008 zijn eerste Clubvroer Mixtape uit (de releaseparty die hierbij hoorde was in een uitverkocht Simplon).  Hij woont en werkt in Groningen en ontdekte de hiphop muziek via RUN DMC en Bodycount en natuurlijk het zelf experimenteren.

In 2009 voegde Kraantje Pappie zich bij het label van Jiggy Die, Noah’s Ark. Op dit label werd Boulimia EP uitgebracht met wederom een uitverkochte releaseparty. Naast grote shows in de Melkweg en Paradiso dropte hij nog een 100Barz sessie, die inmiddels meer dan 2 miljoen views heeft genoteerd. Vergezeld door DJ Friss en Fiddox, zijn moshpits eerder regel dan uitzondering en Kraantje’s humoristische, platte maar zeer scherpe teksten krijgen live een extra dimensie.

met “Waar is Kraan” heeft Kraantje Pappie een single top 100 notitie te pakken.

Streamers

Op 28 september 2018 kwam zijn album Daddy uit, waarvan de track Lil Craney bekroond werd met dubbel platina voor meer dan 160.000 verkochte platen. De single Liefde in de lucht (een samenwerking met Chef’Special-zanger Joshua Nolet) groeide eveneens uit tot een top 10-hit.

Van der Zouwen is sinds maart 2021 onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers, die tijdens de coronapandemie gratis livestream-concerten gaven. Nadat de coronaregels in grote lijnen los werden gelaten, kondigde de formatie ook concerten met publiek aan.

Kraantje Pappie huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Kraantje Pappie via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Kraantje Pappie te huren.

 

Wilt u Kraantje Pappie boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kraantje Pappie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Kraantje Pappie boeken

Prijsindicatie voor Kraantje Pappie

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kraantje Pappie, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Kraantje Pappie

Kraantje Pappie - Lang Leve The Life (prod. Nightwatch & Project Money)
Waar is Kraan
Mijn Nacht (Totally Summer Anthem)
Kraantje Pappie - Feesttent ft. MC Jiggy Djé
Jan Smit & Kraantje Pappie - Handen Omhoog (remix) - Officiële videoclip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kraantje Pappie opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kraantje Pappie opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.