Suzan en Freek

Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Het koppel maakte al enkele jaren covers en plaatste die wekelijks onder de noemer ‘De Minuut’ op Facebook. Ze gingen in 2016 wereldwijd viraal door hun cover van Don’t Let Me Down van The Chainsmokers. Deze cover werd ontdekt door The Chainsmokers en gedeeld met de beschrijving Wow, this made us tear up!, waarna het filmpje wereldwijd ruim een miljoen keer werd bekeken. Op 30 november 2018 brachten ze hun eerste ep uit, getiteld Glass House sessions. Hierop stonden vijf covers.

Als het avond is

Op 2 november 2018 bracht het duo zijn allereerste eigen (zelfgeschreven) nummer Als het avond is uit. De single werd op 23 november verkozen tot TopSong op NPO Radio 2. Op 1 maart werd de single bekroond met goud, voor zes miljoen streams (vroeger was dat 40.000 verkochte singles). De single Als het avond is behaalde na 17 weken de nr. 1-positie in de Nederlandse Top 40. In de Mega Top 50 kwam de single in de 18e week op de eerste plaats terecht. In de Single Top 100 was nr.3 de hoogste notering. Op Spotify en YouTube is de single miljoenen keren afgespeeld. Ook in Vlaanderen bereikte de single de hitlijsten, de Ultratop 50.

Beste Zangers

In 2020 was het duo te zien in het programma Beste Zangers, waarbij ze op 3 september de hoofdgast waren en de andere deelnemers hun liedjes of favorieten ten gehore brachten. In de weken daarna zongen ze zelf nummers als Straks is het te laat (cover van Diggy Dex), Butterflies instead (cover van K’s Choice), ’t Geeft niet (een bewerking van een Engelstalig duet tussen Milow en Matt Simons), Papa (cover van Stef Bos) en Het spijt me niet (cover van Tabitha) voor de andere artiesten die dan weer eregast waren. In het voorjaar van 2020 verscheen de single Weg van jou, opnieuw goed voor een plek in de Top 10 van de hitlijsten. In de zomer volgde de single De Overkant, een samenwerking met rapper Snelle en een ode aan hun gezamenlijke thuisregio de Achterhoek. Het lied stond 20 weken in de top 40. Suzan & Freek ontvingen later in het jaar ook een Edison in de categorie Nederlandstalig voor hun album, dat tevens platina was geworden.

Vrienden van Amstel LIVE

Begin 2021 deed het duo mee met De Vrienden van Amstel LIVE!. Dit vond online plaats, in verband met de coronapandemie. Ze zongen eigen nummers, maar zongen ook samen met Maan en Snelle het nummer Ze huilt maar ze lacht. Ook werden Suzan & Freek vanaf maart onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers, die tijdens de coronapandemie gratis livestream-concerten gaven. Nadat de coronaregels in grote lijnen los werden gelaten, kondigde de formatie ook concerten met publiek aan. In maart van dat jaar verscheen de single Goud die een nog grotere hit werd dan hun hit daarvoor. Het duo had intussen, vanwege een lege agenda zonder optredens, rustig de tijd om een nieuw album te maken. Dat werd in oktober uitgebracht onder de titel Dromen in kleur en werd voorafgegaan door de Top 10-hit Onderweg naar later.

Clubtour

Begin 2022 deden Suzan & Freek een uitverkochte clubtour langs verschillende podia door Nederland. Rond diezelfde periode verscheen de single Honderd keer en ontvingen ze een tweede Edison voor het album Dromen in kleur. Op 23 en 24 april 2022 stond het duo voor de eerste keer met twee uitverkochte concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. De twee kregen lof van het publiek en van journalisten, die naderhand schreven dat “Hun positieve uitstraling sloeg over op het publiek, waar veelal vrolijke gezichten te zien waren”, en dat ze “als zangers geen uitblinkers vertalen het leven in welwillende liedjes die niet schuren of schokken, maar juist verzachten en verhullen”. Suzan en Freek zelf beschreven de concerten op het beroemde Amsterdamse poppodium als een “droom die uitkomt”.

Suzan & Freek huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Suzan & Freek via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Suzan & Freek te huren.

Wilt u Suzan en Freek boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Suzan en Freek. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Suzan en Freek boeken Copyright Mark Uyl

Prijsindicatie voor Suzan en Freek

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Suzan en Freek, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Suzan en Freek

Suzan & Freek - Honderd Keer (Officiële Video)
Suzan & Freek - Kwijt (Officiële Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Suzan en Freek opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Suzan en Freek opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.