Berget Lewis

Berget Lewis boeken

Berget Lewis boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze leverde met haar album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Ze deelt haar passie voor muziek met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

“Ik ben een beetje een verwend meisje aan het worden”, lacht Berget. “Want het Ziggo Dome begint zo’n beetje mijn tweede thuis te worden. Ik heb er samen met de ‘Ladies of Soul’ twaalf keer gestaan, trad er op met ‘Musicals in Concert’ en deed er shows op meerdere corporate events. Straks ga ik het nog normaal vinden dat ik daar zo vaak mag zingen.”

Maar Berget Lewis doet veel meer dan optreden in gigahallen. In 2014 en ’15 schitterde ze negen maanden lang in ‘Dreamgirls’. “Het musicalleven is heel anders dan het bestaan van popzangeres. Het is dag in dag uit vroeg aanwezig en laat thuis zijn, met zware repetitie- en tourschema’s. Daarnaast is een musical als ‘Dreamgirls’ vocaal en fysiek erg heftig”, zegt Berget. “Maar het was een werkelijk fantastische ervaring. Toch ben ik ook blij dat ik nu weer gewoon een concert kan geven in, bijvoorbeeld, Paradiso.”

Berget kan terug kijken op een geslaagd tournee met haar theatertour DISCOVER Berget Lewis waarmee zij van oktober 2016 tot mei 2017 geschitterd heeft in vele theaters door het hele land.

“Mijn tweede theatershow ‘Blooming’ uit 2013 betekende heel veel voor mij. Ik wilde laten zien dat ik niet anders ben dan de mensen in de zaal”, zegt Berget. “Ik heb ook mijn tekortkomingen, ik heb ook wel eens de blues, het is niet allemaal rozegeur en maneschijn. Maar dan is er altijd de muziek waar we met z’n allen zo enorm van kunnen genieten.”

Ook bij de recente show “DISCOVER Berget Lewis “ heeft ze haar publiek via de muziek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken: “Ik vertelde anekdotes, dingen die me overkomen zijn, wat me allemaal zoal bezighoudt. En ik zong liedjes die heel autobiografisch zijn. Muziek voert de boventoon en zo nam ik de mensen mee op een persoonlijke reis. Het was een heel vrolijke, knallende show.”

Via Bergets muziek leer je haar pas echt kennen. Daarom werkt ze ook voortdurend aan nieuw materiaal voor haar volgende album. “Gewoon gaan zitten en songs schrijven werkt niet. Daarom verzamel ik alles wat spontaan in me opkomt. Soms valt me opeens een stuk tekst in en dat schrijf ik dan ter plekke op. Of ik wordt ’s nachts wakker met een mooie melodielijn in mijn hoofd. Die leg ik dan onmiddellijk vast. Op het moment dat ik de opnamestudio in ga, werk ik dat allemaal uit.”

Vorig jaar trad Berget 3 maal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en knalde op het Java Jazz Festival.. “Het was zo leuk om te zien hoe het publiek reageerde”, zegt Berget. “Niemand kent mij daar, maar ze hadden enorm veel waardering voor wat ik daar deed. We gaan dan ook andere landen in Zuid-Oost Azië bezoeken. Ik verheug me daar op, want ik heb gemerkt dat men daar heel veel liefde voor muziek heeft.”

Berget deelt haar passie voor muziek graag met de jeugd. Zo gaf ze in Indonesië een masterclass zingen aan jong talent van de Faculty of Performing Arts op het Jakarta Institute of the Arts. Het werd een indrukwekkende ervaring. “Op dit moment staat de wereld op z’n kop, niemand vertrouwt elkaar nog, niemand durft iets te zeggen. En dan doe je zo’n workshop en via de muziek begrijp je elkaar.” Het heeft Berget de ogen geopend: “Hoe erg het ook is in de wereld, muziek kan mensen bij elkaar brengen. Dat is gewoon supermooi.”

Ook in Nederland deelt Berget haar talent en ervaring met de jeugd. “Samen met Shirma Rouse en mijn zus Donna Lewis ben ik vijf jaar geleden met het ZO! Gospel Choir begonnen. Daarin krijgen de beste talenten uit de Bijlmermeer een kans om samen te zingen en ervaring op te doen. In die vijf jaar is het uitgegroeid tot een gerespecteerd merk en heeft het koor samengewerkt met veel grote artiesten.” Maar daar blijft het niet bij. Sind enige tijd biedt het ZO! Gospel Choir Junior kansen aan de jeugd. En via haar VMA, de Vocal Masterclass Academy, deelt Berget haar kennis met aanstormend nieuw talent. “We doen het allemaal zonder subsidie want we doen alles zelf, op eigen kracht. We hebben een doel, we hebben een visie en we laten ons door niets en niemand ontmoedigen. En zo zijn we heel erg bezig mèt anderen vóór anderen. Door op deze manier te werken met jong talent, delen we onze expertise met de toekomst. En daar zijn wij supertrots op.”

Berget is op dit moment druk bezig met het schrijven en produceren van muziek voor haar nieuwe project “Love Nation “, en onlangs nog te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma X-Factor.

Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent, inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.

Berget Lewis huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Berget Lewis   via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Berget Lewis   te huren.

 

Wilt u Berget Lewis boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Berget Lewis. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Berget Lewis boeken

Prijsindicatie voor Berget Lewis

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Berget Lewis, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Berget Lewis

Ladies of soul 2018 | Ain't Nobody - Berget Lewis
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Berget Lewis opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Berget Lewis opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.